Straipsnis

2014-10-22

10 mažai žinomų faktų apie bučinius

bucinys

Ar kada pagalvojote kaip bučiniai veikia žmones? Ir apskritai, ar daug žinote apie bučinius? Ne vien tik žodžiais, bet ir bučiniais galima išreikšti padėką, ilgesį, meilę, aistrą ir daugelį kitų jausmų. Štai 10 mažai žinomų faktų apie bučinius.

1. Nervinės galūnės

Lūpose yra šimtą kartų daugiau nervinių galūnių nei pirštų galiukuose, todėl jų stimuliacija sukelia didžiulį susijaudinimą. Taip kad bučiuokitės kuo daugiau – iki sekso ir po jo – patirsite dvigubą malonumą!

2. Vyrai dievina bučinius

Maždaug 40 procentų vyrų prisipažįsta, kad ilgas aistringas bučinys yra geriausia preliudija prieš seksą, po kurios iš karto kyla noras artimesniam kontaktui. Beje, 30 procentų vyrų teigia, jog jiems nepakanka vien bučinių „kad užsivestų“, jiems reikia, kad partnerė bučiuojantis dar glamonėtų ir jų penį.

3. Bučinukai į skruostą

Atkreipkite dėmesį į atsisveikinimo bučinius. Jei jūsų partneris, atsisveikindamas jums pakšteli į žanduką, tai reiškia, kad jis jumis ne visiškai pasitiki arba nėra pratęs reikšti savo emocijų. Jei toks elgesys atsirado nesenai, gali būti, kad jis abejoja dėl jūsų santykių ir gali juos nutraukti.

4. Kaip nekaltą bučinį paversti aistringu?

Norėdami paversti nekaltą bučinį aistringu, laikykite distanciją tarp savęs ir partnerio. Tokia distancija dažnai vadinama „trikampiu“, kadangi tai reiškia, kad lūpos (trikampio viršūnė) susiliečia, o klubai (priešingi trikampio pagrindo taškai) yra maksimaliai atitolę. Kai prisiliesite klubais prie partnerio, jūs užplūs susijaudinimo banga, ir bučinys kaipmat įkais keliais laipsniais.

5. Kaip geriau bučiuoti vyro ausį?

Pabučiuokite jo ausį ir lengvai kelis kartus timptelėkite lūpomis jo ausies spenelį, tada liežuvio galiuku apveskite partnerio ausies kontūrus. Efektą sustiprinsite, jei tuo pačiu metu į ausį pašnibždėsite ką nors nepadoraus.

6. Vyrai mėgsta bučiuotis atvira burna

Taip jie elgiasi todėl, kad perduotų moteriai daugiau testosterono, o kartu su juo ir susijaudinimą. Todėl, jei kitą kartą vyras jus pabučiuos kiek grubiau, žinokite – jis ne tik trokšta jūsų, bet ir nori, kad jūs jo geistumėte.

7. Priešingai nei moterys...

...vyrai vis tiek norės užsiimti seksu, net jei partnerė blogai bučiuojasi.

8. Kai nepakanka kuklaus bučinio...

...neverta susilaikyti. Kodėl? Todėl, kad aistringai bučiuojantis pakyla kraujo spaudimas, pagreitėja širdies ritmas, padidėja susijaudinimas ir lengviau patiriamas orgazmas.

9. Maždaug 54 procentai moterų...

... nuo 17 iki 24 metų prisipažįsta, kad bent vieną kartą bučiavosi su moterimi. O tarp moterų nuo 25 iki 34 metų skaičius krenta iki 43 procentų.

10. Bučiniai ant popieriaus

Viduramžiais neraštingi žmonės vietoj savo parašo ant dokumentų parašydavo kryžiuką (X), o paskui jį užtvirtindavo bučiniu kaip pažado tesėjimo ženklą.

 

Taip pat skaitykite

atsitiktinis seksas
Vienos nakties taisyklės2016-03-09
Įgyvendinti erotines fantazijas, paįvairinti savo seksualinį gyvenimą – būtų galima vardinti dar daug priežasčių, dėl kurių moterys puola į nepažįstamojo glėbį. Svarbiausia, kad ši istorija turėtų laimingą pabaigą.
aseksualumas
Tiesa apie aseksualus2016-01-28
Pasaulyje atsiranda vis daugiau žmonių, kurie atsisako kurti šeimą, gimdyti vaikus ir netgi užsiimti seksu. Juos vadina aseksualais arba karta X.
seksas
Jis dažnai nori sekso. Ką daryti?2015-09-17
Ar būna per daug sekso? „Ne“, - atsakys išsiskyrusios moterys, darboholikų žmonos ir metroseksualų draugės, kurios yra įsitikinusios, kad Naujieji metai geriau nei meilės naktys, kadangi būna dažniau.
eksoseksualai
Ekoseksualai – nauja banga2015-03-30
Vos tik spėjome apsiprasti su biseksualais, homoseksualais, transseksualais ir metroseksualais, sekso fronte pasirodė nauji kovotojai už teisingą seksą – ekoseksualai.
kovojanti moteris
Tendencija: vyrai moteriškėja, o moterys vyriškėja2013-02-07
Seksologai tvirtina, kad vyrai šiandien įgyja vis daugiau moteriškų bruožų: jie jautrūs, nori švelnumo, supratimo. Tuo tarpu moterys vis dažniau elgiasi vyriškai: priima sprendimus, nesibijo atsakomybės, atvirai išsako savo troškimus...

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...