Straipsnis

2016-03-09

Vienos nakties taisyklės

atsitiktinis seksas

Įgyvendinti erotines fantazijas, paįvairinti savo seksualinį gyvenimą – būtų galima vardinti dar daug priežasčių, dėl kurių moterys puola į nepažįstamojo glėbį. Svarbiausia, kad ši istorija turėtų laimingą pabaigą.

Norėdamos, kad ši pikantiška avantiūra netaptų viso jūsų gyvenimo košmaru, turėtumėte žinoti, kad vyrai ir moterys skirtingai vertina savo „vienos nakties“ patirtį. Daugelis vyrų lieka patenkinti intriga ir su malonumu visiems apie tai pasakoja. Moterys priešingai – jaučiasi išnaudojamos. Šį nemalonų jausmą padės sušvelninti tam tikros „vienos nakties“ taisyklės.

Taisyklė Nr. 1. Tikroji „atranka“


Nežaiskite su ugnimi – saugokite savo sveikatą, nervus ir pinigus, ir nebijokite atrodyti nuobodi, jei kils klausimų dėl apsisaugojimo priemonių. Netgi jei jūs įsitikinusi, kad vizualiai galite atskirti AIDS sergantį vyrą nuo sveiko, pagalvokite, ar reikalinga jums, pavyzdžiui, gonorėja ar sunkiai aptinkama ureaplasma. Stipriosios lyties atstovai dažnai būna labai „išradingi“, bandydami iš anksto perspėti moteris, kodėl būtent jie negali naudoti prezervatyvo, pavyzdžiui:

  • „Aš nieko nejaučiu!” Žinoma, seksas su prezervatyvu ir be jo, turi skirtumų, bet malonumą jaučia visi.
  • Man nusileidžia!“ Tokiu atveju su tokiu vyru geriau kuo greičiau išsiskirti. Jūs neprivalote spręsti jo seksualinių problemų.
  • „Aš negaliu turėti vaikų“. Tai ne pasiteisinimas. Pirma, jūs juk nežinote ar jis sako tiesą. O norint ją išsiaiškinti jis turėtų pristatyti tai įrodančius dokumentus. Antra, jei jis tikrai negali turėti vaikų, jūs rizikuojate užsikrėsti lytiniu būdu plintančiomis ligomis. Kurių yra gausybė ir kurias dažnai sunku nustatyti.

Trumpa, bet labai naudinga frazė „Arba taip – arba niekaip“ padės išvengti nemalonių situacijų ateityje.

Taisyklė Nr. 4. Jokių jausmų

Jei ieškote vienos nakties nuotykio, jausmams – čia ne vieta. Meilius žodelius, švelnius apkabinimus ir sekso-pozą „Šaukšteliai“ pataupykite mylimam žmogui. Priešingu atveju rizikuojate ne juokais išgąsdinti vyrą, su kuriuo žadate dalintis lova. Nenustebkite, jei po tokių „švelnybių“ jis nuo jūsų atsiribos ir netikėtai prisimins apie daugybę neatidėliotinų darbų.

Taisyklė Nr. 5. Jokių išpažinčių

Daugelis moterų dažnai susigundo išsiverkti ant nepažįstamojo peties – pasiskųsti nenusisekusiu gyvenimu, buvusiojo išdavyste, problemomis darbe ir t.t. Tačiau tokias problemas geriausia patikėti psichoanalitikui. Kitu atveju, „pakeleivio efektas“ sugadins gražaus, nors ir trumpametražio, erotinio filmo scenarijų. Neklausinėkite partnerio apie jo asmeninį gyvenimą, kaip sakoma: daug žinosite – greit pasensite. Ši informacija jums visiškai nereikalinga. 


Taisyklė Nr. 6. Žaidimas pagal taisykles

Nenorite, kad gražios nakties akimirkos bemat išblėstų? Įsidėmėkite šiuos patarimus:

  • Nelikite iki paryčių, išsimiegoti galite ir namie. Jei norite, manykite, kad jūs pelenė, kuri turi grįžti iki vidurnakčio, arba dainos herojė „Tu išėjai anksti ryte, iš karto po šešių“ – nesvarbu, svarbiausia laiku suspėti sugrįžti namo.
  • Nepamirškite savo raktų, kontaktinių lęšių, mobiliojo telefono, auskarų arba rankinės, kad nebūtų pagundos grįžti jų pasiimti.
  • Neduokite savo telefono numerio! Jei manote, kad šie jūsų „santykiai“ turi ateitį, palikite savo elektroninio pašto adresą.
  • Neteikite didelių vilčių tokiems jo pažadams, kaip: „Aš paskambinsiu“, „Aš tau parašysiu“ arba „Mes greitai susitiksime“.

Taisyklė Nr. 7. Jokiu būdu neįsimylėti

Tai pati trumpiausia ir sudėtingiausia taisyklė. Vyras, užmigęs po aistringos nakties, iš pirmo žvilgsnio atrodo toks nekaltas, toks bejėgis... Kaip bebūtų sunku, teks „įjungti“ smegenis ir atskirti hormonų audrą nuo jausmų. Be to, jei laikėtės taisyklės Nr. 6, tai bus šiek tiek lengviau ir paprasčiau.

Taip pat skaitykite

seksas
Jis dažnai nori sekso. Ką daryti?2015-09-17
Ar būna per daug sekso? „Ne“, - atsakys išsiskyrusios moterys, darboholikų žmonos ir metroseksualų draugės, kurios yra įsitikinusios, kad Naujieji metai geriau nei meilės naktys, kadangi būna dažniau.
moteris
10 labiausiai vyrus erzinančių dalykų2015-08-07
Šiame straipsnyje vyrai dalinasi savo mintimis, kadangi labai nori, kad moterys žinotų, koks jų elgesys erzina juos sekso metu.
eksoseksualai
Ekoseksualai – nauja banga2015-03-30
Vos tik spėjome apsiprasti su biseksualais, homoseksualais, transseksualais ir metroseksualais, sekso fronte pasirodė nauji kovotojai už teisingą seksą – ekoseksualai.
skaistuoliai
Skaistuolių klasifikacija2015-03-16
Pasirodo, kad ir skaistuoles galima suskirstyti pagal tam tikrus bruožus, jų auklėjimo būdus ir išsilavinimo laipsnį. Išskiriami net devyni skaistuolių tipai.
sekso poza
Sekso poza viską pasakys apie vyrą2015-02-07
Pasirodo sekso pozos gali neblogai apibūdinti jūsų partnerį. Tad mylėdamasi su savo vyru atidžiai stebėkite jo elgesį. Tai, kaip jis elgiasi lovoje, gali daug ką pasakyti apie jo charakterį.

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...