Straipsnis

2011-07-27

Varpos dydis

vyras prisidenges savo peni

Vidutinis varpos dydis

Visų pirma, reikėtų paminėti, kad ilgis tai dar ne viskas. Dauguma moterų rinktųsi mažesnę varpą, tačiau geresnius kunilingo sugebėjimus, todėl per daug dėl to nesirūpinkite.

Norint apibūdinti varpos dydį, dažniausiai naudojami du komponentai: ilgis ir apimtis. Tyrimų ir apklausų duomenys dažnai skiriasi, tačiau vidutinis varpos ilgis yra nuo 14,5 iki 16,5 cm, o apimtis - nuo 10 iki 12 cm.

Erekcijos metu varpos ilgis yra matuojamas atstumu nuo galvutės einant viršutine stormens (kūno) dalimi iki papilvės, kur ji prasideda. Norint tiksliau išmatuoti, reikėtų tai daryti keletą kartų skirtingų erekcijų metu, kadangi daug priklauso nuo susijaudinimo stiprumo, nuotaikos, kambario temperatūros bei laiko tarpo, nuo paskutinių sekso žaidimų.

Varpos apimtis matuojama atstumu aplink plačiausią stormens (varpos kūno) vietą. Matuojant virvute, įsitikinkite, kad ji netampri. Kaip ir matuojant varpos ilgį, nepakaks vieno karto.

Ar tikrai labai svarbu dydis?

Tai vienas iš populiariausių klausimų ir atsakymas į jį yra TAIP. Tie, kurie sako, kad NE, yra šiek tiek neteisūs, kadangi moters erogeninės zonos (su G-tašku) makštyje išsidėsčiusios nuo 3,5 iki 5 cm gylyje. Dauguma moterų sutinka, kad vidutinio dydžio varpa visą darbą atlieka puikiai. Nepaisant to, yra moterų, kurioms patinka didesnės nei vidutinio dydžio varpos dėl jų sukeliamo skausmo skverbimosi metu. Tačiau šiuo atvejų yra daugiau trūkumų nei pliusų: mažai šansų, jog sugebėsite užsiimti analiniu seksu ar giluminiu oraliniu. Be to, skausmai gali būti didesni nei tikėtasi, todėl partneris negalės įeiti su viskuo, ką turi.

 

Taip pat skaitykite

mitai apie sperma
Mitai ir tiesa apie spermą2014-03-24
Apie vyrų spermą sklinda daugybė gandų. Turbūt kiekviena mergina norėtų sužinoti kur tiesa, o kur melas. Šiame straipsnyje rasite visus atsakymus apie spermą.
vyro lytiniai organai
Dar kartelį apie prostatą2012-11-10
Mokslininkai kol kas nesugeba sėkmingai išaiškinti, kodėl laikui bėgant ima trauktis visi vyro organai, išskyrus prostatą. Su gerybine prostatos hiperplazija dažniausiai susiduria pagyvenusio amžiaus vyriškiai.
dvi peles
Pagirios nuo seksualinio persisotinimo2012-10-07
Mokslininkai vis dažniau aptinka neurocheminių "pagirių" požymius, kurie atsiranda nuo per didelio kiekio ejakuliacijų sukelto lytinio persisotinimo. Tai turi didelės įtakos ne tik nuotaikai bet ir gebėjimui atrasti stimulą kitose veiklose.
vyras ziuri i kelniu vidu
Priešnuodžiai nuo impotencijos: tavo sėkmės paslaptys (7)2012-03-12
Turbūt dažnam vyrui pažįstama tokia situacija. Praėjusi savaitė buvo sunki. Daug dirbai ir nė kart namo neparėjai anksčiau vidurnakčio. Šiandien vakare nutarei su žmona pasidaryti ypatingą vakarienę...
vyro prostata
Prostatos liauka2012-02-24
Prostatos liauka randasi vyro dubens srityje, tarp gaktikaulio ir tiesiosios žarnos priekio, bei yra apsivyniojusi šlaplę - vamzdelį, per kurį šlapimas yra pašalinamas iš pūslės. Ši liauka sveria tik 20 gramų ir yra vos didesnė už graikišką riešutą.

Komentarai (6)

AutoriusKomentaras
slaptas
Svečias
2011-12-09 12:23
Kad ir koky manau beturetum nera skyrtumo , reikia moketi gerai padaryti tai
Avataras
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2011-08-03
Pranešimai: 19
2011-09-14 17:51
Geriau storesnis , negu labai jau ilgas...
Ernis
Svečias
2011-08-26 16:54
dydis- savoka realityvi... viena saukia didelis, suplesysi, kita ramiai atsiduoda malonumui, jokio skausmo nejausdama...
ISTIKIMA
Svečias
2011-08-25 12:46
Na as busiu viena is tu moteriu kurioms tie LABAI dideli tiktžrai nepatinka...
Patyręs
Svečias
2011-08-05 13:03
Taigi seniai pripažinta, kad varpos dydis neturi reikšmės - vienoms patinka dideli, kitoms patinka LABAI dideli :)
Ekspertas (-ė)
Prisijungė: 2011-07-28
Pranešimai: 52
2011-07-28 19:49
As sutinku, kad varpos dydis nera labai svarbu jei zinai ka darai ;) aisku nebent ji tokia maza, kad neina suimti, tada jau kitas reikalas...

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...