Straipsnis

2012-03-12

Priešnuodžiai nuo impotencijos: tavo sėkmės paslaptys

vyras ziuri i kelniu vidu

Turbūt dažnam vyrui pažįstama tokia situacija. Praėjusi savaitė buvo sunki. Daug dirbai ir nė kart namo neparėjai anksčiau vidurnakčio. Šiandien vakare nutarei su žmona pasidaryti ypatingą vakarienę. Nupirkai rožių, ji atkimšo tavo mėgstamo vyno butelį. Po vakarienės ji pabučiavo tavo kaklą tuo ypatingu būdu, apie kurį žinote tik judu ir kuris veda tave iš proto. Atrodo, viskas pagal planą. Viskas, išskyrus tam tikrą organą... lemiamą organą.

Taigi, kas gali sukelti šitokią padėtį ir ką daryti, kad taip nebūtų?

Venk narkotikų

Sakoma, kad už viską reikia sumokėti. Todėl tai, kas pakels nuotaiką, kai ką gali ir nuleisti. Ar tau priimtina tokia kaina? Kokainas, hašišas, opijai, heroinas, morfijus, amfetaminai... Tau, skaitantis vyre, derėtų įsiminti pamokančią mintį: kai seksas tau bus kaip narkotikai, nebereikės tikrų narkotikų...

Atsargiai su alkoholiu

Atsarga gėdos nedaro, o alkoholis gali jos pridaryti. O gėdos su moterimi juk nenorėtum... Alkoholis slopina nervų sistemą, refleksus, sukeldamas priešingą susijaudinimui būseną. Net dvi taurelės per pobūvį gali sukelti pavojų. Ilgainiui pernelyg didelis kiekis alkoholio gali sutrikdyti hormonų pusiausvyrą. Jeigu sutrinka kepenų funkcija, ateina toks laikas, kai vyro organizme susikaupia moteriškų lytinių hormonų perteklius. O juk reikia turėti tinkamą proporciją testosterono, kad viskas funkcionuotų kaip reikiant.

Nerūkyk

Tyrimais įrodyta, kad nikotinas yra priemonė, susiaurinanti kraujagysles. Todėl rūkoriai yra tokiais blyškiais, išbalusiais veidais. Mokslininkai mano, kad įkvėpti cigarečių dūmai blokuoja erekciją, trukdydami atsipalaiduoti erekcinio audinio lygiesiems raumenims. Taigi, atsisakęs šio žalingo įpročio jau sumažintum riziką patirti problemų dėl erekcijos.

Atkreipk dėmesį į vaistus, kuriuos vartoji

Problemos šaknys gali būti vaistai, kuriuos tau išrašė gydytojas arba kurių pats nusipirkai be recepto. Jeigu tau kyla abejonių dėl vartojamų vaistų, pasikonsultuok su gydytoju arba farmacininku. Galbūt jis pakeis dozę arba vaistus. Tačiau nemėgink to daryti savo nuožiūra.

Prižiūrėk savo kūną

Ar negalvoji apie tai, kad reikėtų atsikratyti kelių kilogramų? Arba užsiimti karatė? Pamiklinti raumenis? Užsiimk tuo! Juo geriau jauti kūną, juo daugiau kontroliuoji savo veiksmus. Taigi, kai prižiūrėsi savo kūną, išmoksi ir geriau jį kontroliuoti.

Nepersistenk su fizinėmis pratybomis

eigu intensyviai darai fizinius pratimus, stimuliuoji organizme natūralių opiatų – endorfinų – susidarymą. Jie turi tendenciją sumažinti jautrumą. Fizinės pratybos, pavyzdžiui, trumpų nuotolių bėgimas, vyrui naudingas. Tačiau perdėtas sportavimas, didelis nuovargis kartais sukelia priešingą efektą.

Palauk, kol nustos skaudėti

Kai kažką skauda, organizmas gamina nuosavus opiatus. Jie gali atjungti bet kuriuos seksualinius stimulus. Vargu ar sugebėsi daug padaryti. Tokiu atveju belieka laukti geresnių laikų. Jei vis dėlto neturi kantrybės, gali susidaryti mazochistiniai įpročiai kaip filme „Nužudyk mane švelniai“. Tačiau juk mirti niekas nenori, netgi švelniai...

Pasikalbėk su partnere

Tikriausiai vyrus baugina ne pats pokalbis, o jo tema. Kad jaustumeisi geriau, galima su moterimi kalbėti juoko forma, su humoru, bet atsimink, kad vis dėlto čia rimtas reikalas. Toks pat jai aktualus kaip ir tau, nes moteris gali pagalvoti, kad ji kažką ne taip daro.

Metas apibendrinti. Taigi, atsisakyk žalingų įpročių, sveikai gyvenk, valgyk, kalbėkis su savo moterimi ir viskas bus gerai. Juk viskas turi priežastis, pasekmes, vadinasi, turi ir sprendimo būdus. Nerizikuok sukelti įtampą miegama¬jame su partnere rūsčiai tylėdamas. Galite drauge pažaisti detektyvą (aišku, ne tokį rimtą kaip Šerlokas Holmsas, juk ne apie lavonus eina kalba, šitą „nukentėjusįjį“ dar galima atgaivinti...) ir paieškoti priežasčių. Nemalonumai darbe? Rūpestis dėl vaiko ligos? Skausmingi klausimai, kurių abu dar neišsprendėte?

Jeigu jau atsitiko ši nelaimė, nereikia nuleisti galvos, o geriau pamąstyti, kad meilės santykius tęsti galima ir kitokiais būdais. Neleisk, kad erekcijos nebuvimas ar jos praradimas turėtų įtakos intymiems santykiams.

Ir dar vienas dalykas. Taip taip, neapsirikai, čia nieko nepasakyta apie jokias „magiškas“ tabletes. Kodėl? Todėl, kad kalbama daugiau ne apie gydymą, o apie prevenciją. Nes realybė nėra pornografinio filmavimo arena. Realybė yra vieta, kur šalia yra žmogus, su kuriuo galima pasikalbėti ir išspręsti savo problemas drauge. Sėkmės!

 

Taip pat skaitykite

mitai apie sperma
Mitai ir tiesa apie spermą2014-03-24
Apie vyrų spermą sklinda daugybė gandų. Turbūt kiekviena mergina norėtų sužinoti kur tiesa, o kur melas. Šiame straipsnyje rasite visus atsakymus apie spermą.
vyro lytiniai organai
Dar kartelį apie prostatą2012-11-10
Mokslininkai kol kas nesugeba sėkmingai išaiškinti, kodėl laikui bėgant ima trauktis visi vyro organai, išskyrus prostatą. Su gerybine prostatos hiperplazija dažniausiai susiduria pagyvenusio amžiaus vyriškiai.
dvi peles
Pagirios nuo seksualinio persisotinimo2012-10-07
Mokslininkai vis dažniau aptinka neurocheminių "pagirių" požymius, kurie atsiranda nuo per didelio kiekio ejakuliacijų sukelto lytinio persisotinimo. Tai turi didelės įtakos ne tik nuotaikai bet ir gebėjimui atrasti stimulą kitose veiklose.
vyro prostata
Prostatos liauka2012-02-24
Prostatos liauka randasi vyro dubens srityje, tarp gaktikaulio ir tiesiosios žarnos priekio, bei yra apsivyniojusi šlaplę - vamzdelį, per kurį šlapimas yra pašalinamas iš pūslės. Ši liauka sveria tik 20 gramų ir yra vos didesnė už graikišką riešutą.
vyras su apatiniais
Teisybė ar gandas, kad vyro vaisingumas priklauso nuo nešiojamų apatinių?2011-12-04
Iki šių dienų nėra atlikta išsamių tyrimų su tvirtomis išvadomis, kad nuo vyro dėvimų apatinių priklauso jo vaisingumas. Tačiau daugelis esate girdėję patarimų nešioti kuo laisvesnius arba visai nedėvėti jokių!

Komentarai (7)

AutoriusKomentaras
Ekspertas (-ė)
Prisijungė: 2012-01-12
Pranešimai: 56
2012-03-12 21:40
Tai seksas ir tapo geresnis, nes judesiu aplitude gilesne, netaip greitai pavargsti, partnerei lengviau, daugiau yvairesniu pozu galimybe ir tt... visa tai yra pliusai. Tik dar vienas klausymas... - ar verta aukotis ir esti tik zole del geresnio sekso? Nebukit jau cia visi tokie savimi patenkinti nes apsimetinejt juodai. Visos panos geriausios ir graziausios, o bachurai sveikuoliai. Juokinga.

PS : 194cm, 91kg, sportas 26 vel per savaite. Pimpalo ilgis - uztektinas. Taip kad maziau apie mano ansvory, nes neviena galeciau ant sparingo susukti.

O ir beje, kulturistai turi pimpalu problemas. Bet gal ir jiems nustoti vartoti papildus ir kitas priemones, ir nesiekti rezultatu, kad beletik pimpasas gerai stovetu.
Ekspertas (-ė)
Prisijungė: 2011-07-28
Pranešimai: 52
2012-03-12 21:34
Visiskai teisiu cia turbut nebus, teisybe, kad neimanomo nepasieksi, bet vistik turi zmogus stengtis sveikai gyventi ir tausoti savo kuna - tada ir problemu maziau su juo, ne tik impotenciniu...pats kazkada turejau ne mazai antsvorio ir galiu pasakyti jo atsikracius - seksas tikrai daug malonesnis ir kokybiskesnis... beda kad visada turiu prisiziureti kad jo vel nepriaugciau bet pastangu tikrai verta...o ar vyras pilvotas ar uzsisportaves - nera skirtumo manau merginoms, jei jis nera bednas ir moka palaikyti pokalbi... gera fizine forma tik paciam suteiks daugiau pasitikejimo, negu pilvas atsikises daugiau nei tavo pim...
Ekspertas (-ė)
Prisijungė: 2012-01-12
Pranešimai: 56
2012-03-12 21:23
Dievas dave jums akis, bet skaityti nemokat.
As sakau dar karta, visa sita beletristika surasyta yra niekas kitas kaip nesamo ir neymanomo ieskojimas. Zmogui, kuriam svarbiausia gyvenime yra pilnavertis seksas ir taip patarimu nereikia.
Jei as noriu tureti sveikas kojas, tai jas treniruoju.
Lilija
Svečias
2012-03-12 21:16
Tu nepyk aivarai , bet savo pasisakymuose pats sau priestarauji... Matyt esi psichologiskai sugniuzdytas kad kazka savyje keistum kas tau nepatinka, todel bandai ir save ir kitus itikinti kad kazka keisti i isveika puse yra zalinga...
Ekspertas (-ė)
Prisijungė: 2012-01-12
Pranešimai: 56
2012-03-12 21:06
Jo as nutukes kaip penki sernai. Bet neesme. Dabar madoje aiskinti kaip sveikai visi gyvena, bet tiepatys kemsa desras ritiniais. O tu kadanors bandei narkomanui paaiskinti, kad jei jis nemes, tai pimpalas jam nebestoves. Nes pimpalas jam reikalingas tik nusimyzti. Supranti ar ne, ciuda juda tu. Sporto klube daznai matau tokiu, kurie ateina ir kociuoja bica. Nu cia tie rimti bachurai. Pakociuoja pakociuoja ir eina arciau mergu... tipo va ziekit koks as kietas. O vasara jie vaiksto apsitempe vandamkes kad tatufke matytusi. Kavineje butinai valgo salotas, nors mintyse skraido cepelinai ir kotletai. Jiems tai tikrai stovi!
Egis
Svečias
2012-03-12 20:28
pirmas dalykas, nemanau, kad cia Milda raso, bet matyt tu per zioplas pastebeti, kad jos straipsniai tik skyrelyje Mildos sekso laborarorija. Antras dalykas, ir taip kiekvienas supranta, kad nera nei vieno priesnodzio, kuris 100 proc suveiktu, o visi patarimai, kurie isvardinti (esu ir anksciau apie juos skaites) turi tam itakos, todel ju laikantis blogiau nebus, o kai kuriems gali ir padeti, ju yra dar keletas kuriuos galika butu dadeti...O ir seip matyt esi storas
, taukuotas kompiuteristas, kuris labai pyksta, kai patariama sveikai gyventi
Ekspertas (-ė)
Prisijungė: 2012-01-12
Pranešimai: 56
2012-03-12 20:21
Va cia tai visisku nesamoniu prirasyta. Asmeniskai pazystu zmogu, kuris nuo vaikystes maitinasi tik sveikai ir sportuoja intensyviai savo malonumui. Neturi problemu su sveikata ir jokiu zalingu yprociu. Bet atspek Milda, ar jis gali pamyleti motery?
Cia aprasyta formule, kokia cia formule, blevyzga, kad kiekvienas vyras turi buti pasitempes ir grazut grazuolis is graziausiu pats fainiausias. Tokiu nebuna. Kiekvienas zmogus negali sportuoti, nesinervuoti, neisgerti ir nestresuoti. Toks jau gyvenimas ir jis vercia imtis visko.
O kas trugdo tureti sioky toky ansvory? Juk vyras be pilvo kaip butas be balkono.

As pasakysiu ka reikia daryti kad erekcija butu puikiausia *tokia kaip mano) : Per diena bent jau 30 min sporto, ar mankstos. Valgyti sociai (bent du kart karsta maista), negerti kavos, per diena bent keleta kartu pagalvoti apie seksa, masturbuotis bent karta per savaite, karsta vonia, masazas, geras darbas (kad ir fizinis), nes fizinis darbas atstoja sporta ir zinoma grynas oras!

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...