Straipsnis

2011-12-07

Ką turėtumėte žinoti apie moters PS-tašką!

moters g taskas

Turbūt nėra tokių, kurie nieko nebūtų girdėję apie moters G-tašką, kuris yra priekinėje makšties sienelės dalyje ir stimuliuojant gali sukelti ne tik orgazmą, bet ir moters ejakuliaciją. Tačiau labai dažnas atsakymas apie PS-tašką būna: "Nieko nesu apie jį girdėjęs". Pagrindinė to priežastis - trūkumas išsamesnių tyrimų.

Kas tas PS-taškas?

Tai labai jautri moters vieta, kuri randasi tarp makšties ir išangės. Ši vieta dar vadinama tarpvietės kempine, kadangi stimuliuojama prisipildo kraujo, panašiai kaip susijaudinęs moters klitorius.

Kaip jį stimuliuoti ?

Geriausias būdas jį stimuliuoti yra su pirštu (-ais) arba su lenktu sekso žaisliuku. Tai daryti reikėtų panašiai, kaip ir stimuliuojant G-tašką, tačiau priešinga kryptimi: švelniai liečiant apatinę makšties sienelę netoli tarpvietės. Taip pat tai galite daryti švelniai stimuliuojant pačioje išangėje, judant šiek tiek link tarpvietės. Deja, ne visoms moterims tai gali iš karto patikti, todėl rekomenduojame pradėti nuo įprasto išorinio tarpvietės stimuliavimo (švelniais sukamaisiais judesiais), nekišant pirštų į makštį ar išangę.

Ką moterys jaučia, kai stimuliuojamas PS-taškas?

Moterys, kurios mėgaujasi šios vietos stimuliacija, pritaria, kad tai padeda ne tik greičiau pasiekti orgazmą, bet ir stipresnį nei įprastai. Retesniais atvejais, kai kurios moterys, vien tik nuo šios vietos stimuliacijos, gali patirti orgazmą .

Kodėl nereikėtų per daug sureikšminti PS-taško?

Nesvarbu, ar ieškosite G-taško, ar - PS-taško, nebūtinai moteriai tai turėtų sukelti daug malonumo ir tai yra normalu. Tiesiog yra pravartu žinoti, kad kai kurios moterys susijaudina labiau stimuliuojant šioje vietoje nei kitoje. Pavyzdžiui, jei nejaučiama malonumo stimuliuojant G-tašką, tai galbūt pavyks su PS-tašku ir atvirkščiai. Jeigu abu variantai neveiksmingi, tuomet tai gera paskata nenustoti studijuoti moters kūno, kuris visada be galo įdomus ir jaudinantis.

 

Taip pat skaitykite

seksuali moteris is arti
15-os minučių moters orgazmas2012-11-26
"Patirkite kasdien po orgazmą ir gydytojo neprireiks", - Mae West, amerikiečių aktorė ir sekso simbolis. Šis straipsnis yra paremtas naujai išleista Timothy Ferrisso knyga "4 valandos kūnui", kurią Lietuvoje išleido "Eugrimo" leidykla. Rekomenduojame!
vyras su slapiu veidu
Dar kartą apie moterų ejakuliaciją2012-11-22
Moterų ejakuliacija - tai fenomenalus reiškinys, kuomet orgazmo metu iš makšties pliūpteli čiurkšlė skaidraus skysčio. Tikslus procentas moterų, kurioms tai pavyksta, nėra aiškus dar iki šiol.
seksuali moteris be liemenuko
Tai, ko dar nežinojai apie didijį "O" (1)2012-10-27
Seksualiniai reikalai yra svarbi harmoningų ilgalaikių santykių dalis. Manote, kad viską žinote apie didįjį „O“? Ar tikrai? Apie orgazmą pateikiame keletą įdomių faktų, kurių galbūt dar nežinojote.
moteris orgazme
Kaip priversti moterį ejakuliuoti? (8)2012-07-13
Esame trumpai ir suprantamai aprašę apie tai, kas yra ejakuliacija ir iš kur ji atsiranda. Šioje temoje daugiau dėmesio skirsime technikai, kuri padėtų tai pasiekti. Dauguma šį metodą bus jau girdėję, tačiau pagrindinis dalykas yra atkreipti dėmesį į smulkmenas ir teisingai viską atlikti.
poreles orgazmas
Suvaidinti orgazmai (1)2012-06-26
Turbūt ne vienas yra pagalvojęs apie tai, tačiau galiausiai argumentais, tokiais kaip "žinau savo partnerę ir tikrai suprasčiau, kada ji vaidina...", išvaikęs visas dvejones. Nepaisant to, tyrimų rezultatai rodo, ką kita.

Komentarai (3)

AutoriusKomentaras
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2012-10-21
Pranešimai: 11
2012-11-08 23:14
Zmona liko apstulbusi, sake galejau ir anksciau siek tiek apie tai pasidometi :)
Ekspertas (-ė)
Prisijungė: 2012-01-23
Pranešimai: 56
2012-01-30 14:16
Aciu, niekad nebuvau girdejusi, o PS radau iskart, superinis malonumas.
gince
Svečias
2011-12-08 05:14
paskutinis sakinys super :))
Tobulėjimui nėra ribų..

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...