Straipsnis

2013-04-21

Seksas telefonu

moteris su telefonu lovoje

Jeigu tarp jūsų esantis atstumas yra nuolatinė problema, seksas telefonu gali būti geras būdas išlaikyti santykius įdomius. Net jei gyvenate tame pačiame mieste, šis "nepadorus reikaliukas" gali suteikti aistros ir geros nuotaikos dozę. Tačiau tik tuo atveju, kai yra žinoma, ko vyrai ir moterys iš to tikisi.

Kai kuriems pirmasis bandymas gali atrodyti ganėtinai keistas. Tam, kad atsikratyti pirminio drovumo ir būti tikram dėl partnerio reakcijos, duosime jums keletą patarimų.

Kai pokalbio iniciatorius JI

  • Seksas telefonu priklauso nuo vaizduotės ir intonacijos. Tai visiškai skiriasi nuo sekso žaidimų siuntinėjant žinutes su intymiomis nuotraukomis. Šiuo atveju svarbiausia seksuali bei išsami verbalinė komunikacija nepraleidžiant net menkiausių smulkmenų.
  • Nėra nieko, apie ką negalėtum kalbėti. Kadangi visi vyrai turi labai lakią vaizduotę ir seksualines užuominas supranta itin greitai, gera mintis yra nupasakoti, ką dėvite. Vėliau, kai jis jau pilnai įsivaizduos, kaip jūs "karštai" atrodote, pereikite prie to, ką jūs su savimi nepadoraus ir išdykusio žadate daryti ar jau darote. Galite net nupasakoti, kokius seksualinius žaidimus esate praeityje išbandžiusi ir kokius jie jums malonumus suteikė.  Kalbant stenkitės neskubėti, išlaikyti balsą aistringą ir viliojantį.
  • Jums nėra jokių ribų ar taisyklių, todėl galite savęs nevaržyti. Tuo metu, kai nesate tikra, ką toliau sakyti, įterpkite gilias dejones ir alsavimus - iš jūsų lūpų tai bus ne ką mažiau vertinga nei tūkstantis žodžių.

Norint labiau įsijausti, visada patartina vilkėti, ką nors seksualaus ir minimalistiško, užsidegti keletą žvakių bei šalia turėti sekso žaisliukų su lubrikantu.

Kai pokalbio iniciatorius JIS

Vyrams apranga taip pat labai svarbu, tačiau jiems šiek tiek paprasčiau nei moterims - pakanka vilkėti vien apatiniais arba visai be jų.

  • Pradžioje pokalbio leiskite jai išsilieti. Jeigu ji turėjo sunkią dieną, pilno atsipalaidavimo galite tikėtis tik po to, kai ją išklausysite.
  • Pradėkite nuo pagrindinių klausimų. Nepulkite per greitai, sukurkite nuotaiką palaipsniui klausinėdami, kur ji šiuo metu yra, kaip apsirengusi ir t.t.
  • Būkite jos gidas.  Ji jau suprato jūsų išdykusias užuominas ir pasiruošusi eiti toliau? Puiku, tapkite jos vedliu ir lyderiaukite pokalbyje tol, kol ji bus pakankamai įsiaudrinusi perimti "vairą". Pasiūlykite jai nueiti į miegamąjį ir palengva nusirenginėti. Tačiau neleiskite skubėti, šmaikščiai pareikalaukite, kad jūs turite vadovauti jos judesiams! Detaliai nupasakokite, ką norėtumėte su ja daryti. Tegul istorija rutuliojasi savaime. Įterpkite kuo daugiau išdykusių ir nepadorių detalių.
  • Labai svarbus sekso telefonu aspektas - fantazija. Leiskite savo mintims klajoti. Įsivaizduokite, kad abu užsiimate seksu kur nors paplūdimyje ar kitoje, jūsų trokštamoje vietoje. Jums leidžiama viskas, kas galbūt neįmanoma būtų realybėje.
  • Nepamirškite kalbėjimo tono ir alsavimų. Bet to neįmanoma sukurti seksualios ir aistringos nuotaikos.

Viskas atrodo paprasta, kol neišbandai. Kaip ir visur kitur, taip ir čia reikalingi įgūdžiai, kurie leistų išlaisvinti savo fantazijas ir perteikti jas žodžiais. Nenusiminkite, jeigu nepavyks iš pirmo karto - svarbiausia gerai praleistas laikas. Tai ne darbas ir ne mokslas, todėl atsipalaiduokite, pakelkite bures (ir ne tik!) ir atverkite plačiai duris savo seksualinėms fantazijoms.

 

Taip pat skaitykite

virtualus seksas
Virtualaus sekso pliusai ir minusai2013-10-21
Virtualus seksas - tai ne tik bendravimas su kitos lyties atstovu internetu. Pats seniausias virtualaus bendravimo būdas yra seksas telefonu. Taip pat ir apsikeitimas erotinio pobūdžio sms žinutėmis.
aistringas seksas automobilyje
Seksas mašinoje2013-09-12
Daugelis porų dažniausiai mylisi lovoje ir misionieriaus poza. Tačiau yra nemažai aštrių pojūčių mėgėjų, kurie tik ir trokšta išbandyti kažką nestandartiško ir keisto. Šis straipsnis ir yra skirtas atsakyti į panašius klausimus ir išsiaiškinti sekso mašinoje privalumus bei trūkumus.
moteris baltoje patalyneje
Sekso instruktoriai - sparčiai populiarėjanti profesija2012-12-09
Pašėlęs gyvenimo ritmas, kuriame gausu stresinių situacijų, nemenką įtaką turi ir seksualiniams santykiams. JAV vis labiau populiarėja sekso instruktoriai, kurie kviečiami tiesiai į miegamąjį.
vaikinas su sekso lele
Santykiams būtina įvairovė2012-10-05
Lytinių santykių metu įvairovė reikalinga siekiant išvengti lytinio gyvenimo monotonijos ir abipusio partnerių atšalimo. Partneriai turi stengtis seksą kiek įmanoma labiau paįvairinti: kaitalioti sekso pozas, suartėjimo vietą bei laiką.
raudonos moters lupos
Seksas trise - ar tai kenkia santykiams?2012-09-17
Vyrai turi daugybę įvairiausių erotinių fantazijų. Dauguma jų retkarčiais svajoja būtent apie seksą su dviem moterim. Ar seksas trise gali sugriauti santykius?

Komentarai (1)

AutoriusKomentaras
Seks-maniakas
Svečias
2013-04-21 14:18
Senai isbandyta, geras dalykas! :)

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...