Straipsnis

2012-02-20

Moterų orgazmo paslaptys

vyras moterei suteikai orgazma

Dažniausia klaida, kai kalbama apie moterų orgazmą, yra tai, kad per daug dėmesio skiriama vien tik judesių technikai, pamirštant apie tinkamą nusiteikimą/požiūrį bei strategijas kulminacijai pasiekti.

Jūsų abiejų požiūris ir nusiteikimas gali padidinti arba sumažinti galimybes partnerei pasiekti orgazmą. Koks yra tas "tinkamas" ir "netinkamas" požiūris?

Netinkamas požiūris

Dauguma vyrų pradeda mylėtis tik su viena mintimi galvoje: "suteikti partnerei orgazmą". Nors skamba prieštaringai, tačiau toks nusiteikimas nieko gero nežada... Kai tik įeinate į kambarį su vieninteliu tokiu tikslu, jūs "pasėjate" lūkesčius abiejų galvose. Tokiu atveju jausite spaudimą, kad TAI turi būtinai įvykti. Sekso metu tai neabejotinai pridės neigiamo streso ir nerimo, dėl kurio bus vis sunkiau ir sunkiau partnerei pasiekti orgazmą. Galiausiai abu liksite nusivylę ir, jeigu tai pasikartos keletą kartų, yra tikimybė, jog partnerė šį nerimą jaus kiekvieno užsiėmimo metu.

Tinkamas požiūris

Štai ir paradoksas...

Jeigu norite, kad partnerė pasiektų kulminaciją, - mažiau galvokite apie orgazmą, o vietoje to daugiau dėmesio skirkite proceso malonumui.

Svarbiausia susitelkti į tai, kad partnerei būtų malonu ir patogu...tuomet orgazmas įvyks netikėtai.

Jeigu jau susidorojote su netinkamu požiūriu ir jo sukeltomis emocijomis, tuomet yra dar keletas dalykų, kuriuos turėtumėte žinoti.

Bendravimas. Kadangi kiekviena moteris yra unikali - ta pati judesių technika visoms netiks. Norėdami sužinoti, kas jūsų partnerei patinka labiausiai, sekso metu turėtumėte pradėti bendrauti. Tai galite padaryti dviem būdais: tiesiog paklausti jos apie tai, kurie judesiai jai maloniausi, arba, jeigu partnerė drovisi kalbėti, - daryti tai neverbaliniu bendravimo metodu, pavyzdžiui suspaudžiant ranką, kai judesiai yra malonūs ir panašiai...

Judesiai. Vyrai labai dažnai pradeda per anksti judėti per greitai. Jiems tai veikia puikiai: užtenka sujaudinti, stimuliuoti ir baigta. Tačiau moteris tam dar gali būti nepasiruošusi. Joms viskas turi vykti palaipsniui. Stebėkite partnerę ir laukite ženklo, kada ji nori didinti tempą!

Nebūkite nuspėjamas. Nepulkite iš karto partnerei liesti intymiausios vietos, kitaip sakant - eikite tiesiai per aplinkui! Šiek tiek erzinant partnerę, jūs tarsi padedate kauptis jos seksualinei įtampai, kuri orgazmo metu būna išlaisvinama. Pavyzdžiui, kol dar tik keliaujate link intymiausios vietelės, jūs tai galite padaryti liesdami partnerės vidines šlaunų dalis, klubus, pilvuką ar užpakaliuką.

Verta paminėti tai, kad kol jūs erzinsite partnerę ir kursite seksualinę įtampą, jūsų susijaudinimas taip pat didės, todėl tai bus išbandymas jums nenukrypti nuo tikslo ir daryti viską reikiamu tempu.

Relaksacija. Partnerė, kad galėtų patirti orgazmą, turi būti patogiai įsitaisiusi ir atsipalaidavusi. Jeigu ji mintyse galvoja apie savo problemas darbe ar labai jaudinasi dėl savo kūno išvaizdos ir panašiai, tuomet partnerio pareiga yra padėti jai pamiršti viską aplinkui ir visiškai atsipalaiduoti. Vienintelė įtampa, kurią ji turi jausti - seksualinė!

Ir tik po to, kai suteiksite daug malonių pojūčių partnerei, galite tikėtis to paties atgal. Netikite? Palyginkite feliacijos kokybę prieš partnerei patiriant orgazmą ir po jo... Liksite nustebinti!

Tinkamiausios sekso pozos

Nors, kaip jau minėjome, nėra vienos technikos, kuri tiktų sujaudinti visas moteris, vis dėlto yra keletas pozų, kurios tinkamiausios, kad jūsų partnerė patirtų orgazmą.

Pozos, kai partneris viršuje: Kėdė, Atvirkščias žokėjas, Misionierius, Pergalė ir panašios. Jose reikėtų stengtis, kad jūsų ir jūsų partnerės gaktos sritys liestųsi, o judesiai labiau primintų šlifavimą/gludinimą (ne vien tik įkišt-ištraukt). Taip suteiksite daugiau stimuliacijos varputei (klitoriui).

Pozos, kai partnerė viršuje: Atvirkščias misionierius, Didieji Grįžulo Ratai, Kauboja, Pjūklas, Pašėlęs rodeo ir panašios. Viskas tas pats, kaip ir tose, kur partneris viršuje, tik šiose partnerė galės kontroliuoti greitį bei ritmą. Ne gana to, pasirinkus tinkamus kampus bus stimuliuojamas G-taškas.

Pozos iš galo: Varlės šuolis, Buldogas, Šuniuku, Šuniuku stovint, Finišo linija ir panašios.  Šiose pozose skverbimosi metu partnerė gali ranka stimuliuoti sau varputę (klitorių). Tokia stimuliacija pagreitina orgazmo prasiveržimą.

 

Taip pat skaitykite

seksuali moteris is arti
15-os minučių moters orgazmas2012-11-26
"Patirkite kasdien po orgazmą ir gydytojo neprireiks", - Mae West, amerikiečių aktorė ir sekso simbolis. Šis straipsnis yra paremtas naujai išleista Timothy Ferrisso knyga "4 valandos kūnui", kurią Lietuvoje išleido "Eugrimo" leidykla. Rekomenduojame!
vyras su slapiu veidu
Dar kartą apie moterų ejakuliaciją2012-11-22
Moterų ejakuliacija - tai fenomenalus reiškinys, kuomet orgazmo metu iš makšties pliūpteli čiurkšlė skaidraus skysčio. Tikslus procentas moterų, kurioms tai pavyksta, nėra aiškus dar iki šiol.
seksuali moteris be liemenuko
Tai, ko dar nežinojai apie didijį "O" (1)2012-10-27
Seksualiniai reikalai yra svarbi harmoningų ilgalaikių santykių dalis. Manote, kad viską žinote apie didįjį „O“? Ar tikrai? Apie orgazmą pateikiame keletą įdomių faktų, kurių galbūt dar nežinojote.
moteris orgazme
Kaip priversti moterį ejakuliuoti? (8)2012-07-13
Esame trumpai ir suprantamai aprašę apie tai, kas yra ejakuliacija ir iš kur ji atsiranda. Šioje temoje daugiau dėmesio skirsime technikai, kuri padėtų tai pasiekti. Dauguma šį metodą bus jau girdėję, tačiau pagrindinis dalykas yra atkreipti dėmesį į smulkmenas ir teisingai viską atlikti.
poreles orgazmas
Suvaidinti orgazmai (1)2012-06-26
Turbūt ne vienas yra pagalvojęs apie tai, tačiau galiausiai argumentais, tokiais kaip "žinau savo partnerę ir tikrai suprasčiau, kada ji vaidina...", išvaikęs visas dvejones. Nepaisant to, tyrimų rezultatai rodo, ką kita.

Komentarai (4)

AutoriusKomentaras
jurate
Svečias
2013-04-27 14:07
aciu pabandysim butinai pagal jusu pasiulyma
Simas
Svečias
2012-07-31 23:57
mano mergaite tikrai liks sujaudinta po tokios aistringos nakties :)
Simas
Svečias
2012-07-31 23:56
Aciu, pades :)
Jovita
Svečias
2012-02-27 10:22
Vertinga informacija, viskas kaip pirstu i aki tik ;)

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...