Straipsnis

2015-03-09

Erotiniai moterų sapnai

erotinis sapnas

Sapnuojame mes visi. Tačiau erotinius sapnus sapnuoja tikrai ne kiekvienas. Buvo atlikta apklausa, kurioje dailioji lytis pasakojo apie savo erotinius sapnus. Psichologai atrinko dažniausiai pasikartojančius moterų sapnus ir juos pakomentavo.

AŠ VYRAS

"Aš dažnai sapnuoju, kad esu gražus vyras ir man negali atsispirti nei viena moteris. Vakarykščiame sapne aš buvau Jude'as Law ir kartu su Sienna Miller vykome į archeologinę ekspediciją. Ji man kažką šnabždėjo angliškai, tačiau aš nieko nesupratau, o ji kalbėjo vis garsiau ir garsiau, kol galų gale pradėjo isteriškai rėkti..." (Agnė, 33 metų plastikos chirurgė).

Psichologo komentaras. Greičiausiai Agnės gyvenime iškilo problema su vyru, kuris profesinėje srityje užima aukštesnes pareigas, galbūt su viršininku. Ji niekaip nesiryžta su juo pakalbėti. Ji bijo, kad gali iškilti nesusipratimų, kadangi, pasak Agnės, vyrai jos nesupranta. Ji taip pat bijo, kad kalbant ji nesusilaikys ir pravirks arba pradės rėkti.

ORALINIS SEKSAS

"Visiška tamsa. Aš prisispaudžiau prie stalo, o kažkoks vyras tenkina mane oraliniu būdu. Tuo momentu, kai jau turiu patirti orgazmą, nepažįstamasis pakelia galvą, ir... aš atpažįstu savo diplominio darbo vadovą. Tai penkiasdešimtmetis, grubus ir storas tipas, nešiojantis kaubojišką kaklaraištį. Jis nuolatos šaukia ant savo kolegų. Labai nemalonus žmogus." (Justė, 28 metų inžinierė).

Psichologo komentaras. Šis sapnas simbolizuoja merginos baimę, kad ji nesugebės apsiginti diplominio darbo. Gaila, tačiau sapne ji nėra lyderė. Jos laukia pokalbis su vadovu. Ir ne vien tik pokalbis, o klausimai ir užduotys, į kuriuos Justė dar neturi atsakymų. Ji tiesiog nori kuo greičiau atsikratyti šios naštos ir nutraukti bendravimą su šiuo žmogumi.

SEKSAS SU MOTERIMI

"Aš lankausi pas psichologą. Tai maloni mergina, maždaug mano ūgio, smulki ir graži. Kartą susapnavau, kad mes kartu maudomės rožėmis kvepainčioje vonioje. Iš pradžių viskas atrodė nekaltai, o paskui vyko pagal erotinių filmų scenarijų: mes pradėjo glamonėtis, darėme viena kitai masažą su aromatiniai aliejais, ji man tyliai šnabždėjo į ausį...Tai buvo aistringas seksas, ir man patiko. Nežinau, ar išdrįsiu jai apie tai papasakoti kitame seanse..." (Edita, 26 metų ryšių su visuomene specialistė).

Psichologo komentaras. Editai trūksta artimų santykių, jai reikia supratimo, švelnumo ir dėmesio iš motinos pusės. Psichologas, šiuo atveju, tai - artimas ir patikimas asmuo. O Edita trokšta, kad psichologė kartu būtų ir draugė, kuriai būtų galima išlieti savo dūšią.

PASLAPTINGI SANTYKIAI

"Mane sieja paslaptingi santykiai su politiku. Mes buvome penkių žvaigždučių viešbutyje, gulėjome prašmatnioje lovoje ir gėrėme šampaną. Jo kūnas buvo kaip regbio žaidėjo: toks visas raumeningas, ir jis galėjo mane pakelti viena ranka... Po to mes pabandėme iš viešbučio išsprukti nepastebėti, tačiau mus visur surasdavo žurnalistai. Žybsint kameroms, aš pagalvojau apie savo vyrą ir sau pasakiau: "Tu juk nenutrauksi mūsų santuokos dėl ministro!" (Lilija, 34 metų stilistė).

Psichologo komentaras. Lilijos gyvenime vyksta įvykiai, kurių ji kol kas nenori viešinti. Galbūt, jos laukia paaukštinimas darbe. Ji dirba daugiau. Vyrui lieka vis mažiau laiko, todėl ji jaučiasi kalta. Visi šie įvykiai ir pasireiškė sapne kaip neištikimybės forma.

SEKSAS SU MANO MOKINIŲ TĖVELIAIS

"Kartais aš sapnuoju erotinius sapnus apie tėvelius, kurie atveda į mokyklą savo vaikus. Kartais tai malonūs sapnai, kartais ne. Tai mane baugina." (Alina, 36 metų direktoriaus pavaduotoja).

Psichologo komentaras. Gali būti, kad Alina neturėjo galimybės vaikystėje patirti tėvo meilės. Gal ji neturėjo tėčio ir nežino kaip jis atrodo. Iš vienos pusės tai normalus reiškinys, tačiau iš kitos - pastebimi neigiami bruožai. Todėl kartais ji sapnuoja patrauklius vyrus, o kartais ne. Mokindamasi mokykloje, Alina pavydėdavo savo klasiokėms, kurias į mokyklą atvesdavo tėveliai. Tačiau pavydas - ne pats geriausias jausmas, todėl ir kyla šis susirūpinimas.

VILKAS IR RAUDONKEPURAITĖ

"Aš sapnavau visiškai absurdiškus dalykus. Vilkas terorizavo visą miestą. Vieną naktį aš atsidūriau tiesiai priešais jį. Vietoj to, kad pabėgčiau, aš įsistebeilijau į jį, žiūrėjau tiesiai jam į akis. Jį nustebino toks mano poelgis, ir jam įvyko erekcija. Ir...mes pradėjome mylėtis. Sapno pabaigoje aš pasijutau nėščia. Paaiškėjo, kad laukiuosi devynių vilkiukų. Ir čia aš pabudau išpilta šalto prakaito..." (Marija, 27 metų menininkė-animatorė).

Psichologo komentaras. Sprendžiant iš Marijos profesijos, sapną galėjo paveikti jos darbas. Vaizdai, iškilę sapne, galėjo būti nesenai nupiešti būsimam animaciniam filmui. Jaudinimasis dėl filmo sukelia gilų jausmą, panašų į meilę ir lytinį potraukį (sublimaciją). Nėštumą ir devynis vaisius galima apibūdinti kaip sunkumą, pergyvenimą dėl darbo, kur gali būti keli (iki 9) etapų (serijų, pagrindinių momentų).

AŠ IR ATEIVIAI

"Sapnuoju, kad ateiviai mane pažadina. Ne maži žali žmogeliukai, o greičiau didžiuliai žali gigantai. Pajutau, kad guliu nuoga, pririšta prie jų skraidančios lėkštės, o šių monstrų minia tiesė savo ilgus pirštus, norėdama mane paliesti. Aš nieko negalėjau padaryti, nepajėgiau jiems pasipriešinti, tačiau kaip bebūtų keista, mane tai jaudino." (Judita, 25 metų studentė).

Psichologo komentaras. Šis sapnas aiškiai parodo, kad Judita kompleksuoja, ji bijo apsijuokti prieš visą auditoriją. Beje, ši baimė susijusi su nepažįstamais žmonėmis, vyrais, vyresniais už ją arba užimančiais aukštesnes pareigas. Tačiau, būtent su tokiais vyrais ji norėtų artimiau susipažinti.

SPORTINIS SEKSAS

"Aš lankiau teniso treniruotes pas labai gražų trenerį, kuris visada būdavo apsirengęs aptemptus marškinėlius ir trumpučius šortus. Vieną naktį sapnuoju, kad jis atsistoja už manęs, kad padėtų atmušti kamuoliuką, ir netyčia į mane pasitrina. Aš atsisuku ir matau didžiulį penį - mažiausiai metro ilgio, kažkaip keistai susuktą. Tada aš pradedu kažką murmėti "Atsiprašau, tačiau tai neįmanoma" ir rankomis stumiu jį nuo savęs..." (Karina, 27 metų projektų vadovė).

Psichologo komentaras. Kažkas nuolatos kišasi į Karinos gyvenimą darbą. Jai tai atrodo kaip pasityčiojimas, privatumo pažeidimas. Jai tenka dažnai pasakyti "Ne" (nors jai tai labai nepatinka), ir kaltės jausmas kasdien didėja. Iš čia kyla frazė: "Atsiprašau, tačiau tai neįmanoma."

JŲ DAUG, AŠ VIENA

"Aš atėjau į didelį butą, kuriame padarytas brangus remontas, daug kambarių ir vitražų. Atidarau duris ir pamatau daug vaikinų, visi tokie simpatiški, guli ant lovos. Tai mane sujudino. Aš pradedu šokti striptizą, po truputį nusirenginėju, kol lieku tik su aukštakulniais, kurie man padeda jaustis savimi pasitikinčia asmenybe. Tačiau mano batelių kulnas nulūžta, o aš krisdama susižaloju veidą. Jie iš manęs juokiasi, kol aš šlubčiodama bėgioju po kambarį ir susirinkinėju savo rūbus." (Jurga, 32 metų mokytoja).

Psichologo komentaras. Jurgai trūksta pripažinimo, ji mano, kad yra nepakankamai moteriška. Arba vyras, arba tėvas yra despotiškas merginos atžvilgiu ir jai nesuteikia švelnumo. Paniekos ir nepasitikėjimo kompleksas neleidžia jai gerai jaustis vyriškoje kompanijoje. Noras būti pripažinta vyriškos lyties iššaukia bausmės baimę (sužalotas veidas).

SEKSAS PADANGĖSE

"Aš dažnai sapnuoju, kad skrendu. Ore aš lengva, kaip plunksnelė, ir lanksti, kaip kinų gimnastai. Aš įsitaisau ant debesies, kur manęs laukia gražus vaikinas. Mes mylimės, viskas nuostabu, švelnu, minkšta, tarsi mes gulėtume ant pūkų. Tačiau staiga pro mus praeina mano sesuo, jis mus pastebi ir pažaliavusi iš pykčio pradeda mane smaugti. Aš nematau kitos išeities, kaip ją išstumti iš mūsų meilės lizdelio." (Melita, 27 metų filosofijos dėstytoja).

Psichologo komentaras. Konkurencija ir pavydas tarp seserų, atsiradę vaikystėje, iki šiol neleidžia sukurti normalių santykių. Noras visur būti geresnei už seserį, paralyžiuoja visą Melitos gyvenimą. Mintys apie seserį gimdo baimę, kad ji nuvilios Melitos vyrą arba vaikiną.

O JEI KAS PAMATYS?

"Aš atidarau duris, už kurių stovi nuogas vyras. Jis labai gražus. Mes pradedame bučiuotis, jis plėšia nuo manęs rūbus, mes mylimės tiesiog koridoriuje... Aš žinau, kad duris liko praviros, tačiau tai mane labai jaudina." (Kristina, 28 metų grafikė).

Psichologo komentaras. Greičiausiai, Kristina trokšta būti pripažinta. Ji laukia staiga užklupsiančios meilės arba nori išgarsėti. Ji save laiko protingesne ir patrauklesne, nei mano kiti. Kristina nori visiems įrodyti, kad iš tiesų ji yra geresnė ir nusipelno kitokio elgesio.

VISIEMS MATANT

"Aš esu prekybos centre su drauge. Prie mūsų prieina pardavėja ir pasiūlo atsipalaiduoti vyrų kompanijoje. Aš šiek tiek nustembu, tačiau mano draugei tai atrodo normalu: "Nagi, pabandom, pamatysi, tau patiks!" Po to aš guliu nuoga ant juodos odinės sofos priešais visus pirkėjus... jie eina pro šalį, visiškai manęs nepastebėdami. Tada ateina vaikinas, sakydamas, kad atsipalaiduočiau. Pradeda daryti kunilingą. Aš aimanuoju, o draugė ir pardavėja žiūri į mane su šypsena. Po orgazmo praveriu akis ir matau, kad iš tikrųjų priešais mane senas, raukšlių išvagotu veidu, vyriškis. Aš apsirengiu ir pabėgu." (Aistė, 33 metų kariškė).

Psichologo komentaras. Aistė negali pakęsti jausmo, kai ji yra tarp žmonių, tačiau niekas jos nepastebi. Pastovūs įsakymai ir muštravimai, dėl kitų kaltės, ją slegia. Ji trokšta būti nepriklausoma, nori būti paaukštinta. Tačiau vadovybė nesiruošia įvertinti jos privalumų ir pakelti pareigose.

 

Taip pat skaitykite

biseksualumas
Biseksualumo testas moterims2015-05-20
Ar girdėjote hipotezę, kad visi žmonės yra biseksualūs? Bent jau širdies gilumoje. Tad jei jūs dar iki dabar nepajutote jokių homoseksualių savybių, tai dar nieko neįrodo.
skaistuoliai
Skaistuolių klasifikacija2015-03-16
Pasirodo, kad ir skaistuoles galima suskirstyti pagal tam tikrus bruožus, jų auklėjimo būdus ir išsilavinimo laipsnį. Išskiriami net devyni skaistuolių tipai.
kamasutra pagal moteris
Trys moters tipai pagal Kamasutrą2014-12-27
Seksualinių malonumų senovės traktatas - Kamasutra - pagal seksualinį temperamentą, intymius įpročius ir elgesio manieras lovoje išskiria tris moterų tipus. Sužinok, kas tu - trapi neliečiamoji, švelni deivė, ar aistringa vaidilutė.
tantrinis seksas
Visa tiesa apie tantrinį seksą2014-10-10
Turbūt sunku būtų surasti žmogų, kuris nebūtų girdėjęs apie tantrinį seksą. Tačiau paklausus, kas tai yra, teisingai pasakytų tik vienas kitas. Šiame straipsnyje sužinosite daug faktų apie šią sekso rūšį.
oralinis seksas
19 būdų oraliniam seksui atlikti2014-07-13
Oralinis seksas - antra pagal populiarumą sekso rūšis po tradicinio sekso. Natūralu, kad egzistuoja daug skirtingų būdų, kaip jį atlikti. Šiame straipsnyje rasite daug patarimų ir oralinio sekso technikos aprašymų.

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...