Straipsnis

2015-01-22

100 faktų, kodėl būti vyru sunkiau, nei moterimi (II dalis)

straipsniai apie vyrus

Tęsinys....

50. Mums reikia pirkti kojines.
51. Ir jas plauti!
52. Mes neturime seksualinio apatinio trikotažo. Mes tik turime trumpikes, kurios tuo metu būna pačios naujausios.
53. Be to, jei vyras rengiasi stilingai ir seksualiai, jį iš karto palaikys seksualinių mažumų atstovu. Pas moteris viskas atvirkščiai.
54. Moterims nereikia mokintis užsirišti kaklaraištį.
55. Moters negalima moraliai sužlugdyti reiškiant nepadorias pastabas apie jos lytinių organų dydį.
56. Mes negalime įsidėti silikoninių implantų.
57. Moterims nereikia šalinti plaukų iš nosies.
58. Moteris gali pasirodyti savo vestuvėse likus vienai minutei iki ceremonijos. Mums tuo metu tenka lūkuriuoti priešais santuokų rūmus apsirengus kvailu kostiumu net visą valandą.
59. Be to, moteris prieš vestuves linksminasi mergvakaryje su draugėmis, kurios nuoširdžiai sveikina nuotaką. O per bernvakarį visi jo draugai bando jaunikį pažeminti, bandydami užkirsti kelią nuo neišvengiamai artėjančio įvykio.
60. Moterys, įprastai, visą savo meilę sukoncentruoja į vieną objektą. O mums tenka plėšytis tarp draugės/žmonos ir mylimos futbolo komandos. O kartais dar įsiterpia naujutėlaitis automobilis.
61. Turėdamas aukštąjį universitetinį išsilavinimą, vyras dar turi viską žinoti apie automobilius, turėti elektros montuotojo, santechniko ir dailidės sugebėjimų, o taip pat profesionaliai gaudytis muzikoje ir kine. Moterims pakanka žinių apie tai, kokio modelio palaidinės nešiojamos šį sezoną ir kokį naudoti naujausios linijos L‘Oreal kremą. Čia netgi nereikia baigti mokyklos, pakanka blizgančių žurnalų.
62. Negana to, pagal naujausią madą mes turime gaminti, skalbti ir plauti grindis. Atsisakysime – apkaltins šovinizmu.
63. Moterų niekada neapkaltins šovinizmu.
64. Vyrams tenka susitaikyti su tuo faktu, kad moterys pasiekia seksualumo piką tokiame amžiuje, kai jau reikia pasirūpinti savo gyvenimo arba vaikų draudimu.
65. Vyrai išgalvoja visus žodžius. O moterys juos tiesiog išverčia pagal save.
66. Nors manekenės jau senai vaikšto podiumu apnuogintomis krūtinėmis, tačiau spoksoti į apnuogintą pašnekovės dekoltė kažkodėl nepadoru. Na kas gi deda tortą ant stalo, neleisdamas jo valgyti?
67. Kadangi vyrų meninis skonis labiau išvystytas nei moterų, mums sunku surasti padorų filmą video nuomoje. Tačiau ji, net nesusimastydama, dešimtą kartą iš eilės nuomojasi filmą „Pabėgusi nuotaka“.
68. Kadangi mes esame stambesni už moteris, mes dažniau tampame praskrendančio balandžio taikiniu...
69. Vyrai yra daugelio išradimų, garsių atradimų ir meno kūrinių autoriai. Taigi, į mus visi deda daugiau vilčių nei į moteris.
70. Kai mes neišvengiamai turime kreiptis į automobilių arba kompiuterių specialistą, mums tenka išverti kreivus savo moterų žvilgsnius: juk manoma, kad tikrasis vyras tokius dalykus turi išmanyti pats.
71. Moterims gerokai lengviau įvaldyti pačios seniausios profesijos plonybes.
72. O mokame vis tiek mes!
73. Mūsų vaikiškos svajonės – nuskristi į mėnulį arba laimėti prezidento rinkimus – beveik neįgyvendinamos. Tuo tarpu moteriai pasiekti savo tikslus – tapti medicinos seserimi, stiuardese arba tiesiog motina – šimtą kartų lengviau.
74. Mums jokiais būdais nepavyks staigiai susirasti maloniai nusiteikusių su mumis pabendrauti priešingos lyties atstovių klube vien tik viliojančiai nusišypsojus.
75. Slidinėjimo maratone mes čiuožiame 20 kilometrų greičiau nei moterys.
76. O daugiakovė? Kodėl moterys dalyvauja septynkovėje, o mes – dešimtkovėje? Juk piniginė premija už aukso medalį moterims lygiai tokia pati kaip ir vyrams.
77. Kai mušasi vyrai, visiems atrodo normalu, kai jie į vienas kito galvas daužo butelius, o tai sukelia gerokai rimtesnių problemų nei susipešusios moterys viena kitai griebia už plaukų.
78. Vyrišką lytinį hormoną testosteroną galima palyginti su sprogstamuoju heroino ir kokaino, santykis 50:50, mišiniu. Jausmas toks, tarsi prie genitalijų pririštų stygą ir ją į visas puses tampytų. Ir mes dar sugebame tokiomis sąlygomis racionaliai mąstyti!
79. Moterys turi didesnį pasirinkimą iš alkoholinių gėrimų: likeriai, kokteiliai, vynas, šampanas ir t.t.
80. Kadangi vyrai gali išgerti daug alkoholio ir ne taip greitai pasigerti kaip moterys, jie turi išleisti gerokai daugiau pinigų, norėdami normaliai atsipalaiduoti.
81. Vyrai dažniau kenčia nuo sunkiojo metalo priklausomybės. O, kas blogiausia, nuo sunkiojo metalo baladžių. O ypač sunkiais atvejais – nuo grupės „Scorpions“ baladžių.
82. Mokykloje mus verčia užsiimti rimtu, reikalaujančiu didelio fizinio pasiruošimo, sportu. Pavyzdžiui, futbolu. O mergaitėms atitenka malonūs užsiėmimai, pavyzdžiui, badmintonas. Nors kažin ar badmintoną galima pavadinti sporto rūšimi.
83. Net jei mes ir pamirštame sportinę aprangą, fizinio sporto metu vis tiek turime po lauką bėgioti mūvėdami vien tik trumpikes. O mergaičių kažkodėl niekas neverčia nusirengti iki apatinių, ir jos visą pamoką ramiai prasėdi tualete rūkydamos ir taukšdamos apie mus.
84. Mus dažniau baudžia mokykloje.
85. Mus apskritai dažniau baudžia.
86. Vyrai kaltinami dėl visų karų. Makarovo pistoletas, karabinas M16, Kalašnikovo automatas ir tarpžemyninė balistinė raketa „Šėtonas“ laikomi falo simboliais, sukurtais vyrų vien tik tam, kad galėtų kompensuoti savo seksualinius kompleksus.
87. Tačiau kilus karui, būtent mes turime eiti į frontą, o moterys tuo tarpu mojuoja mums pavymui nosinaitėmis.
88. Ir, neduok Dieve, kas nors kur nors nutiks, už tai turės atsakyti būtent vyrai.
89. Mes palaipsniui tampame vis mažiau reikalingesni. Profesijos, kurios tradiciškai priklausė mums, pavirsta moteriškomis. Ir atvirkščiai. Moterys jau netgi žaidžia ir ledo ritulį!
90. Kad ir kiek mes šypsosimės policininkui ir atsegsime daugiau palaidinės sagučių, vis tiek turėsime mokėti baudą už greičio viršijimą. Bet juk moterys dažniausiai ir tampa avarijų kelyje kaltininkėmis!
91. Mes pasmerkti eiti į melodramas su aktoriais Leonardo di Caprio, Tom‘u Cruise, Brad‘u Pitt‘u, ir po seanso valandų valandas klausyti, kokie jie nuostabūs. Tačiau, jei tame pačiame filme vaidintų Jeniffer Lopez ir vyras pagirtų jos išvaizdą, 5 iš 10 atvejų, moteris jį iš karto apkaltintų blogu skoniu, trimis – pavadintų seksualiniu maniaku, o dvejais – su juo tiesiog nustotų kalbėti.
92. Po žodžių „Mielasis, praleidžiame šį vakarą namie“ galima neabejoti, kad mes kartu turėsime žiūrėti kokią už širdies griebiančią laidą, pavyzdžiui, „Aš lieknėju“ arba „Aš pati“. Geriausiu atveju – dailųjį čiuožimą. Blogiausiu – serialą „Moterys meluoja geriau“.
93. Mes nemėgstame šampano. Tačiau atidarinėti tenka būtent mums. Ir gauti į akį iš kamščio – taip pat mums.
94. Mašinoje mes klausome Whitney Houston, Celine Dion arba netgi Mia, kadangi feminizmo amžiuje manoma, kad moteris taip pat turi teisę pasirinkti radijo stotį.
95. Apie mus pasakoja anekdotus, kaip mes slepiamės spintoje ir vienomis trumpikėmis nusileidžiame lauko vandentiekio vamzdžiu. O juokingiausia tai, kad tai ne visada būna anekdotai.
96. Moterims negresia intymus pasimatymas su transvestitu.
97. Ir su nepilnamete.
98. Mes negalime ištekėti už milijonieriaus.
99. Mūsų neįleidžia į moterų pirtį.
100. Nė vienas iš mūsų niekada negaus titulo „Motina didvyrė“.

 

Taip pat skaitykite

penio dydis
Kuo didesnis vyro penis, tuo žemesnis jo IQ2015-01-18
Australijos nacionalinė sveikatos ir gerovės agentūra atliko gana neįprastą tyrimą – sukvietė vyrus iš įvairių pasaulio šalių ir sudarė vidutinio penio ilgio sąrašą. Ilgiausio penio savininkai yra afrikiečiai, o trumpiausio – azijiečiai.
faktai apie vyrus
15 faktų apie vyrus (1)2013-09-18
Nors apie vyrus - jų savybes, charakterio ir elgesio ypatybes rašoma kone visuose žurnaluose ir interneto puslapiuose, tačiau moterims vis tik vertėtų susipažinti su esminiais faktais apie stipriąją lytį.
konfliktas tarp vyro ir moters
Vidurinio amžiaus krizė: ar tai tikra? (1)2013-03-09
„Vidurio amžiaus krizė”, psichologų ir psichoanalitikų dar vadinama nevisavertiškumo kompleksu, dažnai vartojamas terminas, kai norima apibūdinti keistoką vidutinio amžiaus žmonių elgesį.
visokiu spalvu prezervatyvai
Prezervatyvų naujovės (2)2013-02-11
Jei nežinočiau, kas tai yra, būtų sunku suprasti, kas šie daiktai prieš mane. Jų maždaug 20, sudėtų ant vertikalių medinių strypelių rėmo ir gaubiamų vaiduokliškų šešėlių, metamų iš apačios kylančios šviesos. Jie primena sudėtingas peršviečiamo plastiko skulptūras.
vyras su lazda
Vyrų seksualiniai faktai2013-01-17
Ar galėjote pagalvoti, kad vyrams geriausias seksas yra 50-60 gyvenimo metais? Kokia penio forma yra ideali? Ar yra ryšys tarp bučinių ir spermos kiekio? Apie ką vyrai svajoja?

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...