Mildos atsakymas į klausimą

2014-02-03

Klausimas:

Sveiki. Noriu paklausti keleta klausimų, kuriuos man pateikė vaikai ir net nežinau ką atsakyti, norėčiau gauti eksperto atsakymą. :) 1.Ar sveika dažnai mylėtis? 2.Kada geriausia pradėti lytinį gyvenimą? 3.Ar po sekso yra jaučiamas malonumas? 4. Ar per pirmajį kartą galima tapti neščia? 5. Ar po pirmojo karto visos kraujuojam ir ar labai?

Marikrusa, 22


Atsakymas:

1. Žodis "dažnai" yra labai abstraktus ir ne kiekvienas suprantame jį vienodai. Mylėtis yra sveika, kol nebūna tuo persisotinama. Atsakysiu trumpai, daugelio apklausų metu nustatyta, jog poros vidutiniškai mylisi 3-4 kartus per savaitę ir tai yra normalu ir sveika.

2. Lytini gyvenimą sveikiausia pradėti, kai esi tam visiškai subrendęs ne tik fiziškai, bet ir psichologiškai. Paprastai kalbama apie 18 metų ribą, kuomet įžengiama į suaugusiųjų pasaulį, todėl vertėtų sulaukti bent jau tokio amžiaus. Labai dažnai sveika palaukti ir dar keletą metų.

3. Jeigu buvo patirtas orgazmas, malonumas gali tęstis ir šiek tiek ilgesnį laiką. Vieniems po jo gali būti jėgų trukūmas ir noras tiesiog kurį laiką nieko neveikti, atsipalaiduoti, kitiems atvirkščiai - energijos pliupsnis.

4. Per pirmą, kaip ir per sekančius kartus, pastoti galimybė visada yra.

5. Daugeliu atveju kraujuoja visos. Vienoms beveik nepastebimai, kitoms gali ir patalynė nemenkai išsitepti. Tačiau būna ir tokių atvejų - kai kraujo visai nėra.

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...