Mildos atsakymas į klausimą

2011-10-22

Klausimas:

Sveika. Turiu gana rimta beda. Esu 18 metu mergina, myliuosi jau apie 1.5 - 2 metus. Neesu dar ne karto patyrusi orgazmo ir tai mane glumina. Dabar turiu vaikina, beabejo su juo myliuosi, bet jau pries pati procesa jau nebeturedama vilties bunu nusiteikusi suteikti malonuma tik jam. Zinoma, kaip ir kiekviena mergina, noreciau suzinoti ka reiskia patirti orgazma, na ir vaikias visokiausiais budais stengiasi ji man suteikti. Visas jo jaudinimas, na gal siek tiek per trumpas, bet viskas tobula, "pazaidzia" truputi, ir kai pradedam myletis, jis negali savo penio ikisti iki galo, nes pradedu jausti nemalonu spaudima, kartais pradeda net skaudeti. Bandome kaitalioti pozas, stimuliuoti G taska, nieko nepadeda. Internete taip pat daug skaiciau apie tai, kaip atkreipiau demesi, ne as viena tokia, kuri nejaucia orgazmo, taciau man jau sexas darosi nebemalonus, nes jis man sukelia skausmus. Su vaikinu bandome isspresti sia problema, jeigu taip ir toliau bus, galvojame kreiptis i gyvytijus. Gal gali ka nors patarti?

Alina, 18


Atsakymas:

Tai ir aš jau atkreipiau dėmesį, jog geometrine progresija daugėja jaunų merginų, kurios niekaip nepasiekia to zenito iš didžiosios "O". Bėda ta, kad prie kiekvienos poros su žvakele nepristovėsiu ir jūsų vaikinams su liniuote neužvošiu per pliką sėdimąją, kai jie nuvaro į pievas. Juokas juokais, o senovės lietuvių jaunavedžiams per jų vestuves, prie lovos "instruktorė" pabudėdavo...

Aišku, kad Tavo atvėju per vėlu pamokslauti, bet turiu tai pasakyti: pilnavertiškiems lytiniams santykiams būtina subręsti tiek kūnu, tiek siela. Kas iš to, kad nuskinsi nuo medžio neprinokusį obuolį. Net jei jis ir gražiai paraudęs. Atsikąsi, susirauksi ir, geriausiu atveju, panaudosi kompotui. 

Negali reikalauti iš vaikino orgazmo, jeigu dar pati kaip reikiant nepažįsti savo kūno. O kadangi jis dar pas Tave iki galo nesusiformavęs, Tu ir negali jo faktiškai pažinti. Vat čia ir šuo pakastas...(na, ir kraupokas išsireiškimas mūsų liaudyje).

Didžiausi orgazmai įvyksta galvoje. Jeigu vaikinas sugeba užvaldyti mintis, tai eisi su juo nors į pasaulio kraštą ar į artimiausią viešbučio kambarį, BET. Bet  jeigu jis pusiaukelėje "prisidirbs", ta prasme padarys kažką, kas sugražins tau sveiką protą ar abejonę juo, mano giliu įsitikinimu, tobulam seksui kelias bus užkirstas.

Jeigu kreipsiesi pas gydytojus, susitaikyk su mintim, kad jie, sėdėdami farmacininkų kišenėje, "ras išeitį". Išrašyš raminančių miltelių, kapsulių ir ate. Aš Tau nemokamai patarsiu vieną, bet labai svarbų dalyką, surask harmoniją tarp savęs ir kūno. Pamilk save (žinau, kad paauglystėje tai neįmanoma, bet bent jau ne nekęsk savęs). Išmok kartais pasakyti "ne". Labiau savimi pasitikėk. Būk reiklesnė sau ir kitiems. O kai tavo akys pradės paslaptingai švytėti, dar kartą parašyk man laišką ir papasakok, kaip ten su tais orgazmais sekasi:) 

 

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...