Mildos atsakymas į klausimą

2011-11-02

Klausimas:

Sveika. Pirmiausia, tai turbūt vienintelis lietuviškas puslapis, kuriame skaitau apie seksą ir su juo susijusius dalykus. Labai gerai pasidarbavote bekuriant jį. O dabar prie reikalo. Man 20, turiu vaikiną, kuris yra išties tylus ir vis dar skaistus, tiesiog yra per drovus net užkalbinti merginą. Kaip ir aišku, kad šį savaitgalį man teks pastarąjį faktą pakeisti, atimti iš jo nekaltybę, ir norėjau paklausti ar galėtumėte duoti kokių patarimų? Ką daryti, kad tikrai prisimintų pirmą kartą ir gal yra kokia poza, su kuria jam būtų maloniausia? Pati turiu šiek tiek patirties, tačiau pirmą kartą susidūriau su nekaltu vaikinu ir šiek tiek jaudinuosi.

Karolina, 20


Atsakymas:

Jei tavo laišką-klausimą duočiau paskaityti kam nors iš vyressnės kartos atstovų, tikriausiai užsijuoktų mirtinai ir dar bekrizendami patys užsikastų. Tikrai neįprasta, kad mergina taip rūpintųsi vaikino "nekaltybės atėmimo" ceremonija. Reiktų tokią temą pasiūlyti rašytojų Grandui Juozui Erlickui, o jis tai rastų ką pasakyti.

O dabar rimtai. Jeigu jis pas tave toks kuklus, kaip rašai, patarčiau kuo mažiau planuoti. Tai yra, viską organizuok taip, kad nesimatytų, jog liejai devintą prakaitą. Kuo bus mažesnis fakto sureikšminimas, tuo daugiau šansų, kad vaikinukui neiškils problemų su erekcija. Aš visai rimtai. Jokių žiedlapių ant lovos, ar kitokių triukų iš filmo 9 1/5 savaitės. Mes moterys trokštame, kad vyrai būtų vyriški. Jeigu pradėsi pataikauti savo draugo kuklumui, trapumui, nepatyrimui - išauginsi dar vieną mėmę, kurios nei tau pačiai, nei kuriai kitai reikės. Jam ta D-day bus svarbi tiek, kiek jam svarbi esi tu, o visą tą pompastiką pasilaikyk Kalėdoms, eglutę papuoši.

Tai buvo grynai mano kategoriška nuomonė, su kuria gali drąsiai nesutikti:) 

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...