Mildos atsakymas į klausimą

2011-08-02

Klausimas:

sveika,norejau paklausti kaip atsikratytis kompleksu del nedideliu krutu?nors su vyru gyvenu 4 metus ir turim vaikeli,taciau po gimdymo kazkaip sumazejo krutis ,na ir aisku man nepatogu nemalonu per mazai atsipalaiduoju sex metu....ir dar nzn paskutiniu metu mazai patyriu orgazmo vyras kaip ir viska gerai padaro anksciau man tiko bet db ...dekui uz atsakyma.

sandra, 23


Atsakymas:

Oi, Sandrulia, man taip pat šis apmaudas pažįstamas. Tiek prieš, tiek po gimdymo su arbūzais kurį laiką vaikščiojau. Smagu, kai du bumbulai iš liemenėlės virsta, jokių spec.pakietinimų neprireikia, bet… Kažkokia pikta fėja šmaukšt lazdele ir moliūgai virsta abrikosais. Tiek Tau, tiek sau patariu džiaugtis, kad oda stangri ir moliūgai nevirto spanielio ausytėmis… O iš kompleksų tiesiog reikia išaugti. Tik metai ir įgyta patirtis mus, moteris, paauklėja, kad gyvenime yra daug svarbesnių dalykų už papus, celiulitą ir žilstančius plaukus. Kaip psichologai teigia, kad kol neigsi ir nesusitaikysi su esama situacija “Yra kaip yra”, tol savęs nepamilsi. O kai savęs nemyli, tai ir kiti, neįžvelgę tavyje harmonijos tarp dvasios ir kūno, matys tik chaosą. Tau dar TIK 23. Dar vis sieki perfekcionizmo. Tai nėra blogai. Bet aš duodu dantį, kad dar bus ateity situacijų, kai rūpestis dėl papų nueis į dešimtą planą. Užtektų viena kartą apsilankyti vaikų onkologijos ligoninėje, kad suprastumei, jog būna ir blogiau. Daug blogiau.

Tavo kompleksas ir nesugebėjimas atsipalaiduoti sekso metu ir yra priežastis, dėl kurios negali patirti orgazmo. Bet dar turi suvokti vieną dalyką, kad gimus vaikeliui ne tau vienai noras mylėtis nuslopsta. Ypač jeigu motiniškas instinktas ima viršų. Aistra tarp sutuoktinių turi polinkį blėsti, ypač jeigu ją slopina buitis, rietenos, pinigų nepriteklius, laiko sau stygius… pasiteisinimų daug. O visai tarp mūsų mergaičių šnekant, tai jeigu kada nors, visai netyčią paturėtumei vienos nakties romaną su kitu vyru, pamatytumei, jog viskas su tamstos orgazmais yra tvarkoj. Tai ne mano išgalvotas pasiūlymas. Taip kalba daugelis prityrusių seksologų. Tačiau jeigu išties myli savo vyrą tiek pat karštai, kaip kažkadais, o jūsų lytiniams santykiams trukdo tik Tavo kompleksas dėl papų… Pati pasižiūrėk iš šono, argi ne juokingai skamba. O juoktis iš savęs labai sveika. Pasijuokim iš savęs kartu:)
 

Komentarai (4)

AutoriusKomentaras
sandra 24
Svečias
2013-08-20 16:11
sveiki,norejau paklausti as su draugu gyvenu jau 9metus ir dau kartu mylejausi su juo bet ant pirstu galiu suskaiciut kiek kartu patireu orgasma,labai retai patiriu orgasma ,kad patirciau orgasma turiu fantazuoti apie kita vira o tada patiriu kartais ne o relibei gyvenime neatcigulciau su tokui vyru,kas man yra.aciu uz atcakima
Matas
Svečias
2011-08-03 22:53
Įtariu, kad čia ne vyras, o moteris patarimo amoralumu piktinosi ;)
Milda
Svečias
2011-08-03 18:25
Oi, kaip vyrams nepatinka lygių galimybių teisė. Kai pastarieji nuklysta į šoną - norma, o jeigu moteris nors kartą sau leis paišdykauti - neleistinas nukrypimas nuo dangiškos moralės.
nu nu
Svečias
2011-08-03 10:28
ir ka jus cia siulote? nueiti i sona? toks sprendimo budas? nieko sau morale

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...