Mildos atsakymas į klausimą

2011-09-21

Klausimas:

Sveika, Milda! rašau Tau, nes turiu tokia problema su antrąja puse. Esame kartu jau aštuonis metus ir savaime supranta mūsų meilę papildo lytinis gyvenimas, kuris deja nėra itin nusisekęs. Su savo vaikinu mylėtis pradėjome prieš šešis metus, abudu praradome nekaltybę kartu ir viskas pradžioje buvo visai neblogai. Aš buvau visiškai nepatyrusi, kukli, bet vaikinas stenkdavosi tikrai, atkreipdavo dėmesį ar aš patiriu malonumą, pasiekiu orgazmą, bet dabar viskas nebe taip....darbar visai nieko. Viskas prasidėjo, gal prieš trejetą metų, kai mano antroji pusė prarado norą lytiškai santykiauti. Žinau, kad jam nepatinka vulgarūs dalykai. Jis nežiūri pornografijos, erotikos, nemėgsta jokių įvairesnių "žaidimų", jokio oralinio, analinio.... bet nesuprantu to, kad jis visiškai nenori mylėtis. Esu moterys, noriu pajust tą TIKRĄ lytiška gyvenimą ir jam kai tai pasakau, jis sako, kad gali atlikt tą veiksmą, baigt ir viskas. Pati jį turiu skatinti pasimylėt, bet tas mylėjimasi tiesiog tampa automatinis arba jo nebūna, nes neva labai pavargęs, galvą skauda, pilvą.... Jis tiesiog įkiša, pajuda, baigia ir tiek.Visiškai nesvarbu, ką aš jaučiu (o nejaučiu nieko ar pradėdama jaust jis viską nutraukia), nesistengia niekaip manęs pamaloninti. Neseniai nusipirkau erotiška trikotaža, pati juo džiaugiausi, nes tikrai gražus, pasimaiviau prieš vaikiną, vaikščiojau po namus juo apsivilkus, o jis nieko, pasiūlius pasimylėt, jis sutiko. Nuėjo išsiprausė, atsisėdo ant lovos ir sako: "Tai ką darom?". Buvau šokiruota klausimu, pasiūliau pažaist vaidmenimis ar tiesiog nuo bučinių pradėt, o jis atsakė: "Aš galiu tai padaryt...baigti ir tiek. Nematau tame prasmės." Viskas baigėsi tuo, kad aš apsirengiau ir nuėjau daryti pietus. Nežinau kas vyksta. Su juo apie tai kalbejomės, jis sakė man, kad jam lytinis gyvenimas nėra svarbiausias dalykas, jam svarbi meilė, kurią jis jaučia. Meilė tai meilė, bet kaip meilė gali būt visavertiška, jei nėr mylėjimosi, vienas kito pajautimo, artumo, susivienijimo??? Žinau, kad jis neitų pas seksologus, įžeist jo irgi nenoriu, bet jis jaunas vyras 25 m. ir jokio noro seksui?! Kaltinu save. Galvoju, kad esu jam per stora, neseksuali, visiškai prarandu pasitikėjimą prieš vyrą. Palikt dėl to, aišku, jo nenoriu, myliu jį, net labai, bet man reik sekso, man reik artumo su juo. Jaučiuos beviltiškai kas kart, kai noriu pasakyt jam, kad norėčiau pasimylėt. Kas nakt, atsigulam į lovą, pasakm vienas kitam labankt, pasimiluojam ir viskas, toliau niekas neišsirutulioja.

Kotryna, 23


Atsakymas:

Neveltui pasaulio mokslininkai skambina pavojaus varpais. Jie teigia, jog pastaruoju metu vyrams seksas su metais darosi visiškai penktaeiliu dalyku. Ypač jeigu "grobis" seniai užkariautas ir sužieduotas. Jie tiesiog aptingsta. Kaltinti galima viską ir stresą, ir genetiškai modifikuotą maistą, ir globalinį atšilimą...Mano galva, kad svarbiausias yra pertekliaus faktorius. Imkime  pavyzdžiu kad ir Tarybinius laikus. Kiek anksčiau mūsų stiprioji lytis turėjo galimybių saviraiškai, kitaip tariant, kiek buvo sričių, kuriose jie galėjo išlieti savo potencinę energiją? Labai ribotas pasirinkimas. Kas žiguliukus po kaimynų langais remontavo, kas pašto ženklus kolekcionavo, teatras, kinas, pogrindiniai antisanitariniai sporto rūsiai ir, žinoma, moterys. O dabar? Burlentės, Suzzukiai, jachtos, kateriai, naktiniai klubai, baseinai, Jakuzzi, narkotikai, stripklubai, kelionės po egzotiškiausius pasaulio kampelius, rotari klubai, kalnų slidės, kartingai ir t.t ir t.t...žodžiu eik kur nori, taškyk savo energiją kam tinkamas ir kur tinkamas. Ir jie jaunystėje išsitaško iki tokio lygio, kad vėliau pasiverčia persų katinais, kuriems susirangyti ant sofkutės ir snausti į ūsą tampa pačiu mieliausiu širdžiai užsiėmimu. Ta meilė, kuria Tavo vyras teigia Tave mylįs, vadinbama patogioji meilė. Kai vyras nebemato prasmės įrodinėti savo antrąjai pusei koks jis OHOHO. Juk ir taip ji kas nakt užmigs šalia, o kai jis sirgs, nubėgs į vaistinę. Vienintelis būdas prikelti kačiuke tūnantį tigrą yra paspirginti jo nusistovėjusį užtikrintumą rytdiena. Nereikia radikalių metodų. Tiesiog leisk sau "prabangą" su draugėmis ilgiau pavakaroti, pasišokti naktiniame klube, ar net pernakvoti ne namie. Nekaltai. Su alibi. Tiesiog pradėjusi bendrauti su naujais žmonėmis, kad ir tais pačiais vyrais, vėl pražysi naujais vainiklapiais ir, galbūt, tamstos meilei išdygs noras vėl Tave naujai nuskinti, užkariauti...

Esi per daug jauna, kad jau save laidotumei po nejudriu vyro kūnu, kuris ne tik nesuteikia fizinio artumo, bet dar ir suranda dingsčių pasityčioti iš savo moters. 

Komentarai (3)

AutoriusKomentaras
Vika
Svečias
2012-01-19 22:48
Ooo, Aivarai, sujaudinai :D
Ekspertas (-ė)
Prisijungė: 2012-01-12
Pranešimai: 56
2012-01-18 19:48
Labas.
Zinai, paskaiciau ir manau kad iseitis viena. Nesvarbu esi stipri ar silpna moteris, visgi padaryk tai ka pasakysiu : vakare, kai jis sedes ant savo sofkutes, ir valgys tavo gardzia vakariene, jau kapos paskutinius salotu lapelius.... ateik ir psakyk : mazuti, tu jau mane uz**sai iki grabo lentos. As esu jauna, grazi, gracinga ir sekso trokstanti moteris. Ar nesuvoki, kad as moteris? Man neydomu kiek bobu patvarkei per savo gyvenima, bet gyvendama su tavimi abejoju ar bent viena liko patenkinta. Tau patinka tik gauti bet neduoti. Esi sovinistas, kiaule edantis mano skania vakariene, bet nuolatos pamirstantis man suteikti bent trupinely demesio. Demesio buciniais, zodziais, komplimentais, pagaliau ... seksu, Jei tureciau pimpala, tai deciau ant taves skersa ir ta buciau padariusi jau senai.
O tada atsinesk savo seksualius rubus ir mesk jam y veida : as tau negrazi su siais, su anais, ir su juodais nei su baltais. Tai nuo kokiu tau stovi?
saule
Svečias
2012-01-18 14:00
ne nepyk, bet manau cia viskas paprasta, jis turi kita.

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...