Mildos atsakymas į klausimą

2012-03-20

Klausimas:

sveiki noreciau paklausti kaip galeciau savo vyra patenkinti , nesiprantu jis buna saltas lovoj ir atlieka savo reikalus ir nusisuka i sona miegoti po likusio veiksmo. nesuprantu stenguosi buti karsta aistringa bet jo neveza tokie dalykai , gal jus ka galit patarti man???

raminta, 30


Atsakymas:

Nelabai suprantu, ar tau JĮ reikia patenkinti, ar pačiai trūksta iš jo įdomesnio sekso. Greičiausiai jam užtenka tiek , kiek yra, jeigu jis nusisuka ir ramiai miega.  Sieki suteikti dar kažko daugiau jam ? - nevark, jei nerodo tam noro. Tačiau jei tau pačiai trūksta glamonių iš jo ir aistringesnio sekso, o jis taip šaltai į viską reaguoja, tai bandyk išsiaiškinti, kur viso to priežastys slypi...galbūt jis visada grįžta pervargęs ir vėlai einat miegoti, gal atvirščiai - jis pervargsta namie nuo rutinos, o gal turi psichologinių problemų ir t.t... bandyk analizuoti, o kai surasi, kur problema, ją bandyk išspręst. Tuo atveju, kai viską išbandysi ir vistiek nerasi, kur čia šuo pakastas, vienintelė išeitis liks - pasikalbėti su savo vyru atvirai ir nuoširdžiai, surasti, kas ir dėl ko jums trukto ir bandyti tai išspręsti kartu.

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...