Mildos atsakymas į klausimą

2011-08-11

Klausimas:

Nepatingejau perskaiciau viska, eme juokas, labai iddelis juokas ir dar stipresnis juokas :D is kai kuriu klausimu. Juk kaip cia vienam atsakyme rasete visagalis Googlas tiek atsakymu gali pateikti :) tik beda, kad zmones klausti nemoka. O as si karta su labai paprastu klausimu, kaip mandagiai vyrui pasakyti, kad miegok tu sia nakt i siena nusisukes ir prie manes nekisk nagu ir "ragu"? :) jis dazniausiai visiven mane "prisnekina" glamonemis ir visais imanomais budais ir preimonemis ;) bet tada ne tas, kai pati noriu. Zinoma, beda dar ir ta, kad vyras dirba ne tam paciam mieste ir gryzta tik savaitgaliais, kartais vien del to save nuteikineju, nors nenoriu. Be to, jis "pasitaupes" buna ir pirmas kartas po savaites trunka labai trumpai ir buna "gausus". P.S. greit bus 5 metai kaip vede, turime 2 vaikucius, maziausiam 1 metukai, vyriausiai 4, bet cia ne tas atvejis, kad tuokemes is reikalo, tas "reikalas" musu dukryte, viska tik paankstino metais. :) Mylime vienas kita, kartojame ir irodinejame tai vienas kitam ne tik metiniu svenciu proga.

Egle, 24


Atsakymas:

Puikiai įvardinote problemą - Jūs nelabai turite prabangos pasirinkti dienų, kada galite ir norite sekso. Čia tikrai niekuo negalėsiu padėti. Tačiau, pati pagalvokite, ką pamanytumėte, jeigu grįžęs vyras savaitgaliui iš viso į jūsų pusę nežiūrėtų ir miegotų, kaip dabar pageidaujate, dantim į sieną? Tai reikštų tik vieną dalyką - jis turi kam išlieti savo seksualinę energiją. 

Kad negalite pilnai ir nuoširdžiai nusiteikti seksui rodo esant silpną libido. Priemonių kaip jį pagerinti - daugybė. Pagooglinkit:)

Komentarai (2)

AutoriusKomentaras
tomas
Svečias
2011-08-12 17:46
as pats nesu lituanistas,bet gramatikos klaidu klausime pilna kaip sudo unitaze
patinelis
Svečias
2011-08-11 20:54
egle-o tu pagooglink,gal ten rasi savo vyra sekso pazinciu beieskant

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...