Mildos atsakymas į klausimą

2014-02-21

Klausimas:

Labas Milda. Norėčiau paklausti, vieno klausimo. Man yra 17-metų, su draugę draugaujame jau kuris laikas ir vis artėjame arčiau link to žingsnio, kai teks pasimylėti. Aš dar nesu patyręs sekso ir turiu didelę problemą. Man yra fimozė, varpos galvutė neatsismaukia iki galo. Suprantu, jog tai yra gan rimta problema, vien dėl higienos ir mano pačio diskomforto. Norėčiau paklausti, ar įmanoma turėti lytinių santykių turint fimozę? Ar tai trukdo partnerei? Jai nesuteikia malonumo kurį turėtu suteikti? Dėl šios problemos aš jau kamuojuosiu ne vienerius metus ir vis nepasiryžtu nueiti pas gydytojus ir pakalbėti apie šią ligą. Gal galėtumėte duoti patarimų kaip taip padaryti? Ar pirmiausia pranešti tėvams, ar nueiti pačiam pas gydytojus? Dėkui už tavo supratingumą. :)

A, 17


Atsakymas:

Vienintelis patarimas - kuo greičiau apsilankyti pas gydytoją. Fimozė gali būti įgimta arba atsirasti dėl higienos trūkumo bei įvairių uždegimų. Priklausomai nuo tavo atvejo atsiradimo priežasties ir stadijos, daktarai patars, ką daryti toliau. Sunkiais atvejais skiriamas chirurginis gydymas (cirkumcizija). Ir be abejonės, jeigu nieko nedarysi, tai turės nemalonių pasekmių lytinių santykių metu - nei pačiam bus malonu, nei partnerė liks patenkinta.

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...