Mildos atsakymas į klausimą

2011-07-27

Klausimas:

Labas, man 18m turiu labai gražią merginą, bet turiu problemą su peniu! Jis yra lenktas žemyn ir kai mes su ja mylimės jai skauda ir nemalonu! Ji nenori mylėtis, nes jai nepatinka. Norėčiau sužinoti, kaip galima būtų jį ištiesinti! Labai prašau duoti patarimų kaip? ką? man reikėtų daryti! Bučiau labai dėkingas!

Julius, 18


Atsakymas:

Visų pirma, tavo labai graži pana tau labai gražiai pučia miglą į akis. Jeigu mūsų, moteriškių, makštys būtų tokios jautrios, jog jaustumėme skausmą dėl varpos palinkimo, mes seniai išmirtumėm iš skausmo gimdymo metu. Jeigu išties merginai sueitis skausminga, jai pačiai reikia kreiptis pas specialistus. Varpos deformacijų priežastys dažniausiai nežinomos -gali būti tiek įgimtos, tiek ir įgytos - mikrotraumatizacija, uždegimai ir panašiai. Jei tavoji kreivabūdė tau pačiam nesukelia skausmų - gydymas nereikalingas , jei deformacija ryški – gali kloti savo brangenybę ant operacinio stalo. Tiesa, kloti teks ir ne vieną šimtuką šlamančių.

Komentarai (1)

AutoriusKomentaras
zigmus
Svečias
2011-12-08 00:14
pozas kitas isbandykit

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...