Mildos atsakymas į klausimą

2012-10-16

Klausimas:

labas. As daug cia skaiciau bet i savo problema taip atsakymo ir neradau. Man dabar 21m. As kaip ir visi normalus paaugliai pradejau save tirinet nuo 12-13m. Ir susiduriau su masturbacija ir tai daznai darydavau net iki dabar. Mokslai pablogejo reakcija taip pat, zodziu juoda deme galvoje, o baisiausia kad db net bijau kur isvaziuot nes kazkokia tolio baime yra jau nuo 18m. Aisku dabar daug maziau masturbuoju bet vistiek tas geidulys yra. Kaip jo atsikratyt???? Beja ten kur rasot kad masturbacija nekenkia tai as su sita nuomone nesutikciau.

viktoras, 21


Atsakymas:

Kas per daug - tas nesveika. Ir nėra čia kuo stebėtis. Jeigu esi nuo to priklausomas, tai neabejotinai darai sau pagrinde didelę psichologinę žalą. Tu tapai priklausomas nuo seksualinio persisotinimo masturbuojantis. Tokiu atveju dingsta motyvacija, gera nuotaika ir t.t. Dviračio čia neišrasi, turi nustoti masturbuotis (apsiribok ties vienu kartu per savaitę). Žinoma, pradžioje jausies blogai, nes smegenys reikalaus to, prie ko tu jas pripratinai, tačiau vėliau po truputį situacija gerės. Tau prireiks bent jau poros mėnesių, kol viskas sugrįš į savo vėžias.

Kaip "atsilaikyti" nesimasturbavus? Nelandžiok po pornografines svetaines, aktyviai sportuok, nesedėk nieko neveikdamas, susirask sau užsiemimą, dažniau lankykis viešose vietose ir t.t.

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...