Mildos atsakymas į klausimą

2013-09-20

Klausimas:

KA DARYTI KODEL NORISI PACIAI MASTURBUOTIS KELIS KART PER DIENA AR TAI YRA LABAI BLOGAI?

lina, 18


Atsakymas:

Kiekvienam žmogui toks noras karts nuo karto atsiranda, tik vieniems jis yra stirpresnis, o kitiems - silpnesnis. Pati masturbacija kaip veiksmas nėra blogai, tačiau nereikia persisotinti. Alkį jausti nėra blogai - didesnė motyvacija. Kitaip sakant kontroliuok savo veiksmus ir neleisk sau masturbuotis iškart, kai tik jauti tam potraukį.

P.s. masturbacija kelis kartus per dieną jau yra per daug...

Komentarai (2)

AutoriusKomentaras
Sergis
Svečias
2013-11-11 18:30
Esu skaites nemazai apie tai ir esu viska girdejes apie tai ka sakai, bet siti teiginiai nera moskliskai pirpazinti kaip ir teorija sakanti masturbhotis nezalinga. Kitaip sakant negalima teigiti kad abu poziuriai visiskai teisingi ar neteisingi. Bet faktas tas kad ilgalaikio zalingo poveikio arba nieks dar neistyre arba nemate jokiu reiksmingu pakitimu.

Ps Ziny jei rastum nuoroda kurioje butu moksliskai patvirtinti tavo teiginiai tai butu tikrai ydomu pasiskaityti, gal mano info jau pasenus :) anyway pastebejimai geri
Zinys
Svečias
2013-11-11 00:21
Melas.Nieko ji nepadeda numalsinti.Masturbacija yra zalinga.Kodel?Todel,kad masturbuojantis i organizka issiskiria adrenalinas,ir kitos medziagos.Ir vaikui aisku,kad adrenalinas,ir streso mazinimas,nesuderinami.Vienintelis budas numalsinti stresa,tai sportas,kitaip sakant adrenalino deginimas.Taip,sexas yra sveika,kadangi mylintis deginamas adrenalinas,naudojama organizmo energija.Be to,keiciamasi energijomis.
Zmogus turi taip vadinama fluidine sistema.Tai yra kolaks mokslo nepripazinta,gyvybes energija.Masturbuojantis,pasiekus orgazma,si energija ismetama,nepasikeiciant su partneriu.Pritraukiamas saltas oras.Todel,masturbacija daro zalinga poveiki organizmui,ypac jei po masturbacijos nera sudeginamas adrenalinas.Tik del jo,susijaudinus smarkiau plaka sirdis.Manau,kad taip vadinamu""specialistu" yra saminingai meluojama.O del to,kad"butina salinti seklos pertekliu"Nesamone!Organizmas pats turi sistema,kaip jos pertekliu pasalinti.Tai vadinama poliucija.Taigi,gerbiamieji jaunimas,nesis.

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...