Mildos atsakymas į klausimą

2013-09-02

Klausimas:

Laba diena. Man 33 metai, su antra puse esame kartu virs metu, bandome seimos pagausejima apie metus, bet nesekmingai. Ar vertetu susimastyti ir kreiptis i spec. sveikatingumo centra (jei taip, kuris is ju butu geriausia Panevezyje ar Kaune?) del tyrimu, ar tiesiog dar bandyti? Pries turedamas draugyste, daznai masturbuodavausi, kartais kelis kartus per diena, ir taip nuo 15-os metu. Ar gali buti kad problema gludi spermos kokybeje? Nes antra puse sako, kad anksciau tyresi bendru tyrimu ir yra viskas gerai.

Irmantas, 33


Atsakymas:

Į specialistus verta kreiptis ne tik tada, kai jau "prispiria" bėdos, bet ir profilaktiškai. Tenka išgirsti, kad vis dažniau tokios bėdos kamuoja jaunas šeimas, tačiau specialistai šiais laikais pažengę ir daugumai pavyksta pašalinti problemas. Kuri klinika geriausia, tikrai neapsiimsiu spręsti, tačiau panaršius internete ir paskaičius atsiliepimus manau tai bus nesudėtinga.

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...