Mildos atsakymas į klausimą

2011-08-03

Klausimas:

Laba diena, ieskojau daugybe informacijos apie moters orgazma sekso metu, bet kad ir ka bandziau keisti, bei daryti, niekaip jo nepavyksta patirti, nors buvo pakeisti ir partneriai ir pozos ir nuo pirmojo karto praejo mazdaug 2 metai... Draugas siulo apsilankyti pas ginekologa, bet niekaip negalesiu isdrysti, nes turiu ne visai tobulas lytines lupas, kuriu gedijuosi net pries drauga. Ka patartumete?


Atsakymas:

Ar nuraminsiu Tave pasakydama, kad vyrų sėklidės toli gražu irgi netobulos. Kažkoks nesusipratimas, pati pagalvok. Kabo, tilindžiuoja kažkokie du rožiniai kokonai (paprastai skirtingo dydžio), be to jos jautrios smūgiams ir visiškai nereikalingos, jeigu pora neplanuoja turėti atžalų… Prajuokinau? Džiaugiuosi :). O dabar taip, mieloji, jeigu masturbuodamasi viena gali patirti orgazmą, reiškia problema ne fiziologinė, o psichologinė. Tikriausiai Tave nuolat persekioja stresas dėl netobulų (čia Tamstos žodžiai) lytinių lūpų. Tas stresas neleidžia atsipalaiduoti sekso metu ir taip pati blokuoji orgazmą. Ginekologas nepadės. Psichologas – gal. Yra trys keliai:

I Pati susidoroji su savo kompleksu, išmoksti kaip reikiant atsipalaiduoti ir mėgautis seksu

II Ir toliau save ėdi, gėdijiesi prieš partnerį ir kenti seksą be laimingos pabaigos dar kokius dešimt metų (kol galutinai subręs smegeninė) Tiesa, šis kelias pavojingas tuo, kad gali tapti frigidiška.

III Kloji pinigėlius plastikos chirurgui ir jis viską sutvarko per vieną dieną.

P.S. Ačiū, kad užvedei ant dar vienos mano blogo temos. Jau dabar pirštai niežti parašyti apie komplikuotą kompleksuotų jaunuolių gyvenimėlį.
 

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...