Straipsnis

2016-04-05

Vyrų nekaltybė

Visuomenėje merginos nekaltybė laikoma jaudinančiu ir paslaptingu dalyku. Tačiau vyro nekaltybė kažkodėl baugina daugelį moterų. Jos bijo išgirsti frazę: „Mieloji, aš vis dar nekaltas.“ Juk už to gali slėptis daugelis dalykų, pavyzdžiui, liga, baimė, nepasitikėjimas savimi.

Ir jei apie merginos nekaltybę visur kalbama ir rašoma, tai vyrų nekaltybė laikoma tabu. Tuo tarpu didžioji nekaltų jaunuolių dalis kankina save įvairiais pramanais: jei staiga nusileis? Arba atvirkščiai – per greitai pabaigsiu? Kiek laiko turi trukti lytinis aktas? Ir taip toliau.

Psichologai siūlo moterims kelis patarimus. Pirmiausia, paaiškėjus, kad jūsų partneris vis dar yra nekaltas, reikėtų atsakyti sau į kelis klausimus: ar esate pasiruošusi padėti savo vyrui žengti į malonumų pasaulį? Ar jūsų santykiai rimti? Juk jūs būsite pirmoji jo meilė, o vyrai tokias moteris tiesiog dievina. Priešingu atveju, jūsų bandymai gali sukelti psichologinę, o kartais ir fizinę traumą arba netgi agresiją.

Dažnai pasitaiko tokių atvejų, kai moteris, kuri pasiryžusi auklėti savo nepatyrusį partnerį sekse, pasižymi motinišku instinktu, ji kantri platoniškiems santykiams, neskubina įvykių eigos.

Psichologai išskiria keturias pagrindines vyrų nekaltybės priežastis.

1 priežastis. Pati rečiausia. Tai vaikinai-romantikai, kurie, kaip ir daugelis merginų, saugo savo nekaltybę tai vienintelei. Tokie vyrai ieško savo idealo, yra labai išrankūs ir smulkmeniški. Jei mergina atitiks jų idealą – tai pirmas kartas nesukels nei jai, nei jam jokių keblumų. Žinoma, jis per daug save „taupė“, tačiau toks jaunuolis bent jau neturi nei fizinių nei psichologinių problemų.

2 priežastis. Uždarumas. Paprastas vyrukas, tylus, nedrąsus, su akiniais, niekas į jį nekreipia dėmesio. Tik vieną dieną vikšras pavirsta gražiu drugeliu: sėkminga karjera, solidi sąskaita banke, patraukli išvaizda, vietoj akinių kontaktiniai lęšiai. Tačiau su mergina bendrauti taip ir neišmoko... Su tokiu vyru reikės praleisti nemažai vakarų, kad įtikinti, jog moteris toks pats žmogus kaip ir jis. Svarbiausia, per pirmą sueitį nekreipti per daug dėmesio į jo nesėkmingus bandymus. Jis dar nepamiršo pašaipų, ir bet kokia jūsų neatsargi šypsena gali jį įžeisti.

3 priežastis. Auklėjimas. Ne visi tėvai skyrė pakankamai laiko sūnaus seksualiniam švietimui. Toks vyras bijo nežinomybės, negali paaiškinti savo pergyvenimų, ir naktinė erekcija jam atrodo nepagydoma liga. Su tokiu vyru reikės kuo dažniau eiti į vakarinius kino teatro seansus, nepastebimai matomoje vietoje padėti erotinę literatūrą. Tegul žino, kad seksas – tai normalus reiškinys, kaip pusryčiai-pietūs-vakarienė. Tikėtina, kad per pirmą savo sueities naktį jis atsiskleis ir pamirš visas savo „ligas“.

4 priežastis. Fizinis nepilnavertiškumas. Neaišku, kokios ligos „knibžda“ vyro organizme, tačiau gyvenime visko pasitaiko. Operacijos, gydymas, traumos. Rezultatas – aš nesugebėsiu, aš sergu. Pirmą naktį su tokiu vyru reikėtų elgtis labai atsargiai, svarbu, nesuteikti jam fizinio skausmo. Jei vis tik nepavyko, palaikykite jį ir kartu nueikite pas gydytoją. Juk gyvename ne akmens amžiuje, gydytojas žinos kaip išspręsti tokią problemą.

Moteriai, kuri vis tik pasiryžo tokiam atsakingam žingsniui, reikės ilgai žaisti lyderės vaidmenį. Ji turi būti viskam pasiruošusi: panikai pačiu netikėčiausiu momentu, ir bailumui, kurį ji turės švelniai ir kantriai pažaboti. Net jei per pirmą sueitį viskas pavyks sėkmingai, moteriai dar ilgai reikės įkalbinėti savo išrinktąjį pakartoti tai dar kartą ir dar kartą...

Svarbiausia, kad nekaltybė – tai laikinas reiškinys. O ne diagnozė ar patologija. Nei vienoje statistikoje nerašoma, kad nekaltas vyras – beviltiškas vyras ir niekada nebus laimingas santuokoje. Atvirkščiai, greičiausiai jis bus dėkingas jums už kantrybę ir bus ištikimas bei mylintis vyras. 

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...