Straipsnis

2016-04-12

Intymus pirsingas

Pasak ekspertų, intymus pirsingas teigiamai veikia seksualinį partnerių gyvenimą: sustiprina lytinius pojūčius, padidina aistrą, jautriau stimuliuoja erogenines zonas.

Kokias kūno dalis galima perverti? Visas, kurios naudojamos sekso žaidimų metu. Tai lytiniai moters ir vyro organai, taip pat liežuvis ir moters krūtinės speneliai.

Kur galima pasidaryti intymų pirsingą? Geriausia tai daryti gerai patikrintose vietose, pavyzdžiui, grožio ir tatuiruočių salonuose, kurie specializuojasi šioje srityje.

Įsidėmėkite! Intymų pirsingą turi daryti tik patyręs meistras ir naudoti sterilius instrumentus. Jei dvejojate meistro patirtimi, nepatinka jo darbo aplinka, ypač, jei jis tai daro namuose, geriau pasiieškokite kito specialisto. Rizikuojate pasigauti infekciją arba užkrėtimą.

Kokį aksesuarą pasirinkti? Patys populiariausi genitaliniai papuošalai: žiedelis su vienu arba dviem kamuoliukais, metaliniai ratukai, brangieji akmenys, įvairiausi vinukai ir svareliai.

Salone galėsite pasižiūrėti katalogus ir išsirinkti labiausiai patikusius papuošalus. Tačiau įsidėmėkite, kad intymūs aksesuarai turi būti pagaminti iš hipoalerginės medžiagos, kuri nesukelia alerginių reakcijų. Naujokams rekomenduojami tokie pirsingo papuošalai, kurie pagaminti iš politetrafluoretileno (ftoroplastas, teflonas) ir bioplasto.

Kaip prižiūrėti pravertas genitalijas

Kai jums padarys intymų pirsingą, ant pravertos vietos uždės tvarstį, pamirkytą chlorheksidino tirpale. Jį reikėtų laikyti apie 3 valandas. Po to, apie 2-4 savaites pirsingą reikia kruopščiai prižiūrėti.

Pirmą savaitę pravertą vietą reikia valyti chlorheksidino tirpalu 5-6 kartus per dieną. Antrą savaitę – 3-4 kartus per dieną. Vėliau pakanka valyti prisingą profilaktiškai, t.y. 2-3 savaites tik 2 kartus per dieną.
Jei žaizdą skauda, suvilgykite tvarstį chlorheksidino tirpale ir uždėję ant pravertos vietos palaikykite 5-10 minučių. Taip pat reikia įsiklausyti į meistro patarimus. Savarankiškai ant žaizdos tepti jodą ar kitokius tepalus nerekomenduojama.

Po pirsingo – jokio sekso!

Kol neužgis žaizda, kad išvengtumėte infekcijų, specialistai nerekomenduoja: mylėtis, lankytis pirtyje, soliariume, baseine ir gulėti karštoje vonioje. Maudytis galima tik po šiltu dušu.

Gijimo procesas yra individualus, tai priklauso nuo kiekvieno žmogaus organizmo savybių. Kaip taisyklė, jis trunka nuo 2 savaičių iki 3 mėnesių. Jei žaizda ilgai neužgyja, nedelsiant kreipkitės į gydytoją.

Tačiau prieš darydami tokį pirsingą, turėkite omenyje visus padarinius, kuriuos gali sukelti šis atsinaujinimas:

1. Moterims gali sumažėti jautrumas, tačiau po kurio laiko viskas grįš į savo vėžes.
2. Galite pažeisti klitorio arba gaubto nervus;
3. Makšties sienelės sprogimas arba šlaplės pažeidimas.
4. Rizika pasigauti infekciją arba užkrėsti kraują,kas priveda prie labai skausmingų, kartais mirtinų pasekmių.

Svarbu! Intymaus pirsingo negalima daryti nėštumo ir menstruacijų metu, kadangi tai neestetiška bei didesnė tikimybė susirgti infekcinėmis ligomis. 

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...