Straipsnis

2016-07-20

Dešimt sekso keistenybių

Kai kurios poros, norėdamos paįvairinti savo seksualinį gyvenimą, yra pasiruošusios daug kam. Jos bando įgyvendinti savo slaptas fantazijas įvairiausiais ir keisčiausiais sekso būdais. Kai kam, toks sekso paįvairinimas – norma, o, kai kas tai laiko seksualiniu iškrypėliškumu. Štai dešimt labiausiai paplitusių sekso keistenybių.

1. Agalmatofilija

Tai lytinis nukrypimas, jaučiamas nejudantiems objektams, pavyzdžiui, lėlėms arba manekenams. Ši sekso keistenybė dažniausiai pasireiškia vyrams, nei moterims. Tokį lytinį nukrypimą propagavo garsus skulptorius Pigmalijonas, kuris įsimylėdavo savo kūrinius.

2. Parafilija

Merkantilinė parafilija – tai seksualinis susijaudinimas, kai mylimasi iškrypėlišku būdu. Kuo šlykčiau atliekamas lytinis aktas, tuo didesnį pasitenkinimą patiria partneris. Priklausomas nuo šio lytinio nukrypimo, žmogus mylėdamasis tradiciniu būdu nepatiria jokio malonumo.

3. Makrofilija

Pasak specialistų, makrofilija yra viena iš mazochizmo rūšių. Vyras tik ir tesvajoja atsidurti moteriai „po padu“, tikrąja to žodžio prasme. Tokie vyrai dievina, kai su jais meilužės lovoje elgiasi grubiai, tiesiog trypia juos kojomis.

4. Infantofilija

Ši seksualinė keistenybė pasižymi tuo, kad vienas iš partnerių arba netgi abu patiria seksualinį susijaudinimą sekso metu naudodami vaikiškus atributus, pavyzdžiui, vaikiškus žaislus, vystyklus, kepuraites ir t.t.)

5. Dakrifilija

Kartais pasitaiko tokių atvejų, kai poroje vienas iš partenių patiria malonumą, kai kitas verkia. Tai ir vadinama dakrifilija. Turintis šią keistenybę, partneris gali specialiai priversti savo antrą pusę verkti, kad tik patirtų seksualinį geismą.

6. Ursusagalmatofilija

Šis lytinis nukrypimas pasireiškia tada, kai pora užsiima seksu, naudodama pliušinius žaislus. Arba, norėdami patirti malonumą, partneriai persirengia pliušinių žaisliukų kostiumais, pavyzdžiui, zuikučių, meškiukių ir t.t.

7. Mobilofilija

Tai dažniausiai pasireiškianti sekso keistenybė. Ją net sunku pavadinti lytiniu iškrypėliškumu. Daugelis porų jaučia didelį malonumą, kai mylisi ant galinės automobilio sėdynės, ant kapoto arba važiuojant mašinai dideliu greičiu.

8. Hibristofilija

Kai kurie žmonės patiria seksualinį susijaudinimą, kai sekso metu minimi priešingos lyties atstovai, kurie padarė baisius nusikaltimus.

9. Somnofilija

Somnofilija – tai nukrypimas, kurio metu žmogus patiria seksualinį malonumą mylėdamasis su miegančiu partneriu.

10. Makrohinofilija ir morfofilija

Tai dvi seksualinės orientacijos rūšys, kurios panašios viena į kitą, todėl jas dažnai visi painioja.

Makrohinofilams patinka labai aukštos moterys, kurių ūgis yra aukštesnis nei 190 cm, o dar geriau – jei dailiosios lyties atstovė aukštesnė nei 2 metrai. O morfofilai dievina pilnas moteris. Ne putlias formas turinčias moteris, o tiesiogine ta žodžio prasme, storas moteris, kurios turi didžiulį antsvorį.
 

Komentarai (1)

AutoriusKomentaras
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2016-04-06
Pranešimai: 2
2016-09-03 15:37
nemokamas porno http://lt.levelsex.com/

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...