Straipsnis

2016-04-27

10 "uždraustų" temų, kurios erzina moteris

Internetiniame puslapyje askmen.com buvo atlikta apklausa, kurios metu paaiškėjo 10 uždraustų temų, kuriomis vyrai neturėtų kalbėti su moterimis.

Turbūt daugelis vyrų prisipažins, kad dažnai pasitaikydavo tokių atvejų, kai pasimatymo metu kažką pasakodavo moteriai ir pajusdavo, kad jai labai nuobodu. Todėl kyla klausimas, kaip elgtis, kad žavi dama su jumis praleistų įdomiai laiką? Iš vienos pusės, atrodytų, kad atsakymas labai paprastas: reikia tik nekalbėti apie tai, kas jai neįdomu. Tačiau lengva pasakyti, bet sunku padaryti.

Žinoma, galime tiesiog nekreipti dėmesio į tai apie ką kalbame. Pavyzdžiui, draugui galima papasakoti apie savo mėgstamiausią serialą „Malibu gelbėtojai“, tačiau merginai tokių dalykų geriau neminėti.

Svarbu nepamiršti, kad pasimatymo tikslas – sukelti susidomėjimą savo asmenybe. Saitas askmen.com siūlo vengti, bent jau pažinties pradžioje, šių temų:

10. Problemos su sveikata

Jūsų sveikatos problemos moters nedomina. Negalvokite, kad pelnysite jos simpatiją, pasakodami, kad turite, pavyzdžiui, skrandžio opą. Tai gali suveikti tik tuo atveju, jei jūs netyčia patyrėte kokią nors traumą, pavyzdžiui, susilaužėte koją arba ranką.

9. Žargonai

Įsidėmėkite visam laikui, kad moterims nepatinka joks žargonas, ypač, jei ji jo nesupranta. Jei jūs pokalbio metu naudojate daug painių žodžių, ji gali pagalvoti, kad esate labai užsiėmęs savo darbu, blogiausiu atveju, kad laikote ją kvaile.

8. Buvusios merginos

Čia pati blogiausia tema. Jokiu būdu nekalbėkite apie savo buvusias merginas. Nepasakokite jai, kad buvote neištikimas savo buvusiai draugei arba koki ji buvo įkyri, kadangi skambindavo jums per dieną po dešimt kartų. Moteris turi galvoti, kad jūs nutraukėte visus santykius su buvusia mergina ir žiūrite į ateitį realistiškai bei optimistiškai.

7. Sportas

Įsidėmėkite: daugelis šiuolaikinių merginų nemėgsta sporto lygiai taip pat, kaip, kad jūs jį dievinate. Žinoma, galima suprasti, kad jūs norite pasidalinti, pavyzdžiui, intriguojančiu futbolo žaidimu, tačiau tikėtina, kad jos tai nesudomins. O jūsų visų rungtynių rezultatų žinios, tikrai neprivers jos galvoti, kad esate pats protingiausias vyras visame pasaulyje.

6. Pasakojimai apie nesėkmingas keliones

Apie keliones turite pasakoti su dideliu susižavėjimu. Pasakojimai, kaip jūs pavėlavote į autobusą arba apie tai, kaip lėktuve patekote į turbulenciją ir dvi valandas negalėjote nueiti į tualetą, jos tikrai nesužavės. Tikėtina, kad ji taip pat ims pasakoti nelaimingas istorijas, rezultatas – jums abiem bus labai nuobodu. Tokiu atveju, tik švaistote laiką veltui ir prarandate galimybę įžiebti meilės kibirkštėlę.

5. Buitis
Patikėkite, moteriai, ypač su kuria nesate gerai pažįstami, tikrai nerūpi ką jūs veikėte šiandien. Apie buitinius dalykus galima kalbėti tik su gerai pažįstamu žmogumi. Taip pat reikėtų vengti aptarinėti televizijos programas, serialus ir panašiai.

4. Žmonės, kurių ji nepažįsta

Galite sugadinti pasimatymą, jei kalbėsite apie žmones, kurių moteris nepažįsta. Jei pasakosite apie jums labai patinkantį žmogų, draugą arba pažįstamą, moteris gali sureaguoti dviem būdais: ji susidarys savo nuomonę apie žmogų, apie kurį jūs kalbate ir pradės jį vertinti, arba užsisklęs savyje ir pradės save su juo lyginti. Jei kalbėsite apie žmogų, kuris jums nepatinka, ji pradės manyti, kad esate šiurkštus ir storžieviškas žmogus, trumpiau tariant, atskleisite visus savo trūkumus.

3. Automobiliai

Bet kuris penkiametis vaikas jums pasakys: berniukai žaidžia su mašinėlėmis, mergaitės – su lėlėmis. Pasakojimus apie galingiausius variklius ir originaliausius automobilių dizainus palikite vyriškai kompanijai. Girdėdama tokias temas moteris tik pagūžčios pečiais ir tepasakys: „Na, ir kas čia tokio įdomaus?“

2. Perdėta meilė naminiams gyvūnams

Moteriai nereikia žinoti, kokį mielą šunelį jūs turėjote vaikystėje, kaip jis elgdavosi ar kaip jūs su juo žaisdavote. Merginai gal ir patiks, kad laikote naminį gyvūną, tačiau jūs jos akyse tikrai netapsite patrauklesniu nei esate. Perdėta meilė gyvūnams gali rodyti, kad turite bendravimo problemų su žmonėmis. O jūs juk nenorite, kad mergina pradėtų įtarinėti kažką panašaus?

1. Seksas

Pirmojo pasimatymo metu kalbėti, pavyzdžiui, apie sekso pozas, ne pati geriausia mintis. Pamirškite viską, ką skaitėte pornografiniuose žurnaluose. Moteris gali pagalvoti, kad jūs esate nerimtas tipas, nepasitikite savimi, blogiausiu atveju, kad priešais ją sėdi iškrypėlis. Tačiau jei moteris pradeda daryti užuominas apie seksą, tada galite lengviau atsikvėpti ir įsitraukti į šį smagų pokalbį. 

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...