Straipsnis

2015-09-29

Moterys ir sekso parduotuvės

moterys ir sekso prekes

Ar daug pasitaikė situacijų jūsų gyvenime, dėl kurių teko gerokai paraudonuoti? Šiuolaikinė moteris greičiausiai atsakys, kad tokių atvejų jos gyvenime pasitaikė nedaug.

Ir nors seksas jau senai nėra tabu tema, apie jį kalbama gyvenimiškose situacijose, rodoma kine, reklamose, tačiau daugelis mūsų susigėsta vien išgirdę pavadinimą – sekso parduotuvė ar sekso žaisliukai. Ir visai be reikalo.

Pirmiausia turėtumėte atsikratyti stereotipų, kad sekso parduotuvėse parduodami tik tokie dalykėliai, kuriuos galima kažkur įkišti.

Sekso parduotuvėse asortimentas dabar gerokai turtingesnis. Daugelis jame parduodamų daikčiukų pritaikyti tradicinėms poroms, kurios nusprendžia šiek tiek paįvairinti savo seksualinį gyvenimą.

Intymių prekių parduotuvėse galite įsigyti erotinių filmų kolekciją, kosmetikos su feromonais arba seksualių apatinių, suteiksiančių aistros jūsų romantiškam vakarui. Toms poroms, kurioms nusibodo misionieriaus poza, sekso parduotuvė – tai, ko jums reikia. Viskas priklauso nuo abiejų partnerių, svarbu, kad vienas kitu pasitikėtumėte ir vienareikšmiškai nuspręstumėte ko jūs iš tiesų norite.

Apsilankymas sekso parduotuvėje gali jus tik dar labiau suartinti, ypač, jei nesigėdinsite ir pasakysite savo partneriui apie savo fantazijas, kurių anksčiau bijojote. Taip pat pasidalinęs savo troškimais su jumis, jis gali jus labai nustebinti, ypač, jei jūsų abiejų fantazijos sutampa.

Iš kitos pusės, jokiu būdu nesileiskite, kad jūsų partneris jus verstų daryti tai, kas jums nepriimtina. Čia kalbama ne apie fizinį smurtą, o emocinį, kai aktyvesnis partneris verčia kitą patikėti, kad šis dalinasi jo fantazijomis. Sekso parduotuvėje turite įsigyti tokį žaisliuką, kuris patiks jums abiems.

Eikite į sekso parduotuvę dviese. Taip daug paprasčiau ir be abejo, smagiau. Žinoma, jei kažkokia mintis neduoda jums ramybės, tačiau partnerio buvimas šalia jus kompromituoja, geriau pasirinkite draugės kompaniją.

Jei draugė sutiks su jumis eiti į sekso parduotuvę vien dėl įdomumo, gali atsitikti taip, kad apsilankymas joje jos nepaliks abejingos. Greičiausiai, ji taip pat susidomės intymiomis prekėmis ir ras sau kokį nors daikčiuką, o jums bus dėkinga už parodytą iniciatyvą.

Jei jūs negalite įveikti savo drovumo, nugalėti smalsumo, nenuleiskite rankų. Išeitis yra. Tai internetinės sekso parduotuvės. Jų yra daugybė, platus asortimentas, išsamūs prekių aprašymai su nuotraukomis, dažnai paliekami pirkėjų komentarai. Žinoma, lankytis tokiuose puslapiuose patartina namie, o ne darbo vietoje.

Beje, į sekso parduotuvę galima užeiti ir visiškai su „aseksualiu“ tikslu. Pavyzdžiui, išsirinkti sau karnavalinį kostiumą, kurių pasirinkimas čia gana platus. 

Taip pat skaitykite

sekso atradimai
5 geriausi sekso atradimai 2015-08-27
Labai gaila, kad Nobelio premija nė karto nebuvo įteikta už sekso atradimus ir išradimus – penki žmonės ją tikrai būtų gavę. Išradimus visi puikiai žinote, bet istorijų, kaip tai įvyko, tikrai ne.
skaistuoliai
Skaistuolių klasifikacija2015-03-16
Pasirodo, kad ir skaistuoles galima suskirstyti pagal tam tikrus bruožus, jų auklėjimo būdus ir išsilavinimo laipsnį. Išskiriami net devyni skaistuolių tipai.
kamasutra pagal moteris
Trys moters tipai pagal Kamasutrą2014-12-27
Seksualinių malonumų senovės traktatas - Kamasutra - pagal seksualinį temperamentą, intymius įpročius ir elgesio manieras lovoje išskiria tris moterų tipus. Sužinok, kas tu - trapi neliečiamoji, švelni deivė, ar aistringa vaidilutė.
sekso prekes moterims
5 sekso žaisliukai - turi turėti kiekviena moteris2014-10-15
Sekso žaisliukai praskaidrina seksualinį moters ir vyro gyvenimą. Šiame straipsnyje pristatomi penki pagrindiniai sekso žaisliukai, kuriuos privalo turėti bet kuri moteris, net jei ji gyvena aktyvų lytinį gyvenimą.
seksas lovoje
5 priežastys sutikti pasimylėti2014-03-17
Jūs susitikote, išgėrėte kavos, pasivaikščiojote... ir atsidūrėte jo namuose, jo lovoje. Ryte apžiūrinėjate saulės apšviestus tapetus ir klausotės šalia gulinčio vyriškio kvėpavimo. Jums į galvą pradeda lįsti įkyrios mintys: Ką aš čia veikiu?

Komentarai (1)

AutoriusKomentaras
Patyręs (-usi)
Prisijungė: 2011-07-27
Pranešimai: 49
2015-09-29 13:07
maniskei tik duok pinigu, lekia i sekso prekes iskart :P

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...