Straipsnis

2018-11-29

SEX žaislai suaugusiems

Ar norite paįvairinti savo intymų gyvenimą? Jeigu jūsų atsakymas į šį klausimą – teigiamas, tada jums tikrai reikia pasidomėti sex žaisliukais. Erotinės prekės suaugusiems, arba tiesiog sekso žaislai – puikus ir dažniausiai labai efektyvus būdas pagerinti reikalus lovoje. Tiek jaunos, tiek vyresnės poros gali rasti tai, kas jiems patinka ir paįvairinti laiką kartu. Na, o vienišiai irgi turėtų neliūdėti, nes sekso prekės pritaikytos ne tik poroms, bet ir vienišiems žmonėms. Tad, kaip išsirinkti ir ką pirkti?

Ką rinktis?

Už jus nuspręsti negali niekas. Turite patys nuspręsti ko jūs norite ir pagal poreikį išsirinkti. Tačiau, yra tam tikros žaislų rūšys, kurios geriau tinka vienur, kitos – kitur.

Štai vienišiems vyrams labiausiai tinkančios žaislų rūšys:

  • Masturbatoriai
  • Lubrikantai ir afrodiziakai
  • Sekso lėlės
  • Penio pompos, varpos ilgintuvai bei penio žiedai

Vienišoms moterims:

  • Dildo bei falo imitatoriai, Vibratoriai
  • Analiniai žaislai
  • Strap-on
  • Seksuali apranga, afrodiziakai bei kosmetika
  • Lubrikantai

Na, o poroms tinka viskas iš čia išvardintų priemonių. Taip pat poroms galima pridėti ir BDSM žaisliukus, įvairius išmaniuosius porų vibratorius bei kitas prekes. Ką rinktis jums? Na, siūlome pasiskaityti apie kiekvieną prekę detaliau ir taip tikrai surasite kažką, kas patiks ir sujaudins, tam puikiai tiks Fantazijos.lt. Rekomenduojame pradėti nuo mažesnių žaislų arba ekonomiškesnių variantų. Vėliau, kai atrasite savo tikruosius pomėgius – drąsiai galite investuoti ir daugiau.

Kur geriausia pirkti sex žaislus suaugusiems?

Didžiausia problema, su kuria susiduria žmonės, kuriuos domina sekso prekės – gėda ir baimė eiti į tokią parduotuvę jų įsigyti. Lietuvoje tai vis dar atrodo kaip tabu. Visgi reikėtų suprasti, kad tai yra visiškai natūralu ir normalu. Ėjimas į sekso prekių parduotuvę toli gražu nėra kažkas iškrypusio ar nenormalaus. Vakarų Europoje žmonės į tai net nebekreipia dėmesio. Apskritai, koks kieno reikalas ką veikiate už uždarų durų?

Tačiau mes puikiai suprantame, kad eiti ir kalbėti, konsultuotis bei aptarinėti savo seksualines fantazijas gali būti nejauku. Ypač pirmą kartą. Visa laimė, kad yra būdas, kaip galite to išvengti. E-parduotuvės, kuriose sekso prekės parduodamos internetu yra pats geriausias sprendimas tokiu atveju. Čia išvengsite nemalonių momentų, prekės siunčiamos konfidencialiose pakuotėse ir jūs galėsite ramiai ir diskretiškai viską ištyrinėti. Na, o kai jau įsidrąsinsite – ženkite į sekso prekių parduotuvę ir negalvokite apie kitus dalykus. Ten dirba profesionalūs žmonės, kurie nori jums padėti išsirinkti, o ne pasijuokti ar smerkti. 

Prekės suaugusiems – apskritai ar verta?

Perfrazuokime klausimą kitaip: „Ar verta investuoti į savo laimę?“. Tikriausiai atsakymas tada yra nenuginčijamas „taip“. Įsigydami sekso žaislą, jūs pildote savo norus ir fantazijas, o ar ne tai ir yra laimė? Labai dažnai žmonės jaučiasi nelaimingi, nesvarbu vieniši jie ar poroje, dėl to, jog neturi seksualinio gyvenimo pilnatvės. Jie bijo skųstis, todėl pasirenka gyventi liūdesyje. Nedarykite taip. Patikėkite, investuodami kelis, keliolika ar keliasdešimt eurų į malonias naujas patirtis – liksite labai patenkinti. Svarbiausia į tai žvelgti su pozityvia nuotaika ir tikrai pastebėsite, jog tai daryti verta!  

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...