Sekso poza

Basetas

Sekso poza

Ši poza pavadinta būtent taip, kadangi abu partneriai būna itin arti grindų. Partnerė atsiklaupusi išskėčia kojas į šonus ir išsiriesdama lenkiasi prie grindų. Partneris, taip pat atsiklaupęs, praskėčia kojas ir, šiek tiek prisėsdamas ant grindų, skverbiasi į partnerę judindamas klubus.

Jei kam nors dėl lankstumo trūkumo nepavyks, tuomet prireiks keleto prasitampymo treniruočių. Tačiau rezultatas vertas pastangų!

Privalumai:

  • Partnerė šioje pozoje bus labai seksualiai išsirietusi;
  • Skverbimąsis pakankamai gilus.

Trūkumai:

  • Partneriams prireiks keletos treniruočių.

Panašios pozos

Sekso poza
Buldogas (4)
Partnerė, laikydama kojas suglaustas, atsiklaupia į šuniuko poziciją, o partneris šiek tiek pritūpęs į reikiamą aukštį skverbiasi iš galo. Tai labai populiari poza, tačiau nereikėtų jos atlikinėti pačios pirmos.
Sekso poza
Šuniuku (23)
Tai viena žinomiausių iš visų sekso pozų, todėl greičiausiai nėra tokių, kurie nebūtų jos bandę. Šiai pozai atlikti yra daugybė būdų, todėl viskas priklauso nuo jūsų fantazijos.
Sekso poza
Finišo linija
Tai labai intymi poza, kuri tinka ne tik vaginaliniui, bet ir analiniui seksui. Jai atlikti prireiks neaukšto baldo be atlošų. Partnerė, kad būtų patogesnis įsiskverbimas, turėtų šiek tiek kilstelėti užpakaliuką.
Sekso poza
Vandens kolonėlė
Tai viena iš pozos "Šuniuku" variacijų. Patogiausia pereiti iš "Buldogo" pozos, kuomet partneris atsiklaupia ir pakelia vieną kelį, o partnerė ant jo uždeda savo koją.
Sekso poza
Varlės šuolis
Tai labai patogi poza pareiti iš "Buldogo" pozicijos: užtenka, kad partneris priklauptų, o partnerė vieną koją padėtų ant grindų taip, lyg norėtų startuoti bėgimui.

Komentarai (17)

AutoriusKomentaras
RIT
Svečias
2013-07-17 15:49
Viena iš tų galo pozų, kurioje nesijaučiu "žeminama", tiksliau jaučiuosi patogiai ir atsipalaidavus.
O riba be tabų prieinama labai lėtai. Kaip bemylėčiau savo vyrą, dažnai atsisakau ko nors dėl nepasitikėjimo savimi, o ne juo
Lukutis
Svečias
2013-03-07 18:50
Dievinu as sita poza,ji mane labai gerai velkia,as labai greit su ja pabaigiu,ir man ir mano draugei ji yra patogi,NR1......kas tik galit visi ja pabandykit.
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2012-12-26
Pranešimai: 3
2013-02-23 10:05
kaip cia pasakius svelniau tiek basetas tiek rytas ultras du muzikai nuo sakes nusoke.Tiesiog nesupranta kad du zmones mylintys vienas kita gali viska padaryti. Kas liecia mane ir mano busima zmona mes esam be tabu ir tuo megaujames. P.S. Man gera matyti kai mano zmonele net dreba is malonumo bet ne visiem urodam tai suprast..
Basetui ir Rytui Ultrui
Svečias
2012-12-26 23:10
Vargšiukės jūsų partnerės. Man pasisekė žymiai labiau. Kas man patinka, tas mano vyrą tiesiog "veža". Jį labiausiai įaudrina jo mylimos moters, iš malonumo besirančios, vaizdas. Jis gali padaryti bet ką, kad tik mane sujaudintų, be tabu. Beje, aš irgi. Va tada ir gaunasi pilnas atsijungimas ir aukštasis pilotažas. Nieko nereikia galvoti, viskas savaime vyksta, tarsi be jokių mūsų pastangų. Žinoma, tam prireikė pasitikėjimo, poros metų ir + didelės dvasinės meilės. Na bet verta buvo.
Rolandas
Svečias
2012-09-23 21:26
Basetas yra kaimiets. Moters maksties buciavimas ar net laizymas yra labai normalu, jei tik to abu nori. Man pvz tai super
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2012-06-11
Pranešimai: 4
2012-06-11 13:28
si poza mano manymu labai nuostabi, bet mano drauge sako kad jauciasi pazeminta kai partneris is galo
pati geriausia panike
Svečias
2012-03-04 15:32
kas noretumete su manimi ja padaryti
gince
Svečias
2011-12-08 05:51
Super,galima pritaikyt ir minivene ant galinės sėdynės :)
paslaptis
Svečias
2011-11-15 00:24
dievinu ta poza begalo gera ....
Poza
Svečias
2011-11-05 13:51
geriausia poza :* dievinu

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...