Mildos blogas

2011-08-12

Sveikinu visus su mėnesinėmis ir reziumuoju rezultatus

Lankomumas: Svyruoja nuo 1000 iki 1500 unikalių kasdien - Pasauliniu mastu tai tikrai nėra, daug, bet jeigu visi realiai susirinktumėm į krūvą – neblogas tūsas išeitų :)

Viso vizitų: 21,663, iš jų unikalių 17,363 – ei, smagu, kad kai kurie grįžta. Prašom prašom, nepasididžiuokite, laukiam išskėstom rankom ir kojom.

Geografija: Va čia ir atsiskleidžia lietuvių emigracijos veidas. Pirma vieta – Lietuva, II – UK (hi, guys), III – Norvegija. Airija, Vokietija, Švedija, Danija, JAV, Ispanija ir t.t. Niekaip nesuprantu, kuo neįtinkam Grenlandijai ir Kongui – nei vieno paspaudimo. Chebra, susiimkit.

Lankomiausi puslapiai: „Poza 69“ – Klasika nesensta. „Kunilingas“ – teisingai, vyrai, так держать! „Mildos sekso laboratorija“ – o nuo čia jau išsamiau...

Galvojau bus blogiau. Galvojau užplūs nepilnamečių armija su savo „Turiu bybį, ką daryti?“ tipo klausimais. Pasirodo ne. Likau maloniai nustebinta, kad teiraujasi patarimo bendraamžiai ir vyresni. Vyriausiajai - 49 metai. Jauniausiam – 13 (ir kaip jo dievulis nenubaudė, kad paspaudė „Sutinku, kad man 18:)

Klausimų temos – įvairios. Nuo fiziologinių ir psichologinių problemų iki santykių aiškinimosi. Pastarųjų, deja, mažiausiai. Sakau „deja“, nes labiausiai mėgstu spręsti šiuos gyvenimiškus rebusus.

Be abejonės, atsirado tokių, kurie kvestionavo mano legitimumą ar net padorumą. Dėl to nei kiek neįsižeidžiu. Esu tam, kad būčiau, o ne tam, kad teisinčiausi. Visiems, sveiką protą nešiojantiems žmonėms, seniai aišku, kad mano „sekspertės“ profesija yra išgalvota ir sukurta žiniasklaidos. Neneigsiu, kad pastaruosius aštuonerius metus specelizuojuosi intymiais klausimais. Skaitau, klausau, renku medžiagą, stebiu, diskutuoju, konsultuojuos, rašau straipsnius, kuriu reportažus..., bet jokio „popierėlio“ neturiu. Kaip ir neturiu psichologinių problemų susijusių su seksualiniu manjakizmu. Jeigu ne FHM pasiūlytas darbas kuruoti sekso rubriką, tikriausiai dabar būčiau verslininkė arba toliau dėstyčiau anglų kalbą Trakų gimnazijoje. Yra kaip yra. Esu čia ir, kaip bebūtų gaila, dar čia pabūsiu :)

Turiu atsiprašyti tų, į kurių klausimus neatsakau. Visų pirma, jų labai daug, visų antra, kai kurie jų kartojasi, visų trečia, jie šimtus kartų aptarti kituose pop-žiniasklaidos portaluose. Bet būkite tikri, kad užėjus štiliui, prie jų prisiversiu sugrįžti. Kada nors:)

Labai būtų smagu sulaukti „feedback‘o“. Ar tiko, ar patiko atsakymas, ar suveikė, ar padėjo. Net jei ir nepatiko, nesuveikė ir nepadėjo – būtų įdomu sužinoti kodėl. Juk iš klaidų visi turėsime galimybę pasimokyti.

Dėl kultūros turiu pastabų, bet, mat jį šunys, pasilaikysiu sau.
Asmeniškai noriu padėkoti dviems vyrukams, kurie susilažino iš dėžės alaus, dėl klausimo apie varpos padidinimą, o man teko garbė pabūti šios tragikomedijos deus ex machina. Jie tiesiogiai iliustravo mano filosofinį požiūrį į gyvenimo prasmę, kad gyvename tam, kad smagiai pažaistumėm, ir ne taip svarbu, ar laimėsim, ar prakišim dėžę alaus, nes svarbiausia – švęsti gyvenimą.
 

Komentarai (7)

AutoriusKomentaras
egle
Svečias
2012-10-23 23:36
Labas Milda, idomus puslapis, tik idomu, o tau kokia nauda is jo?daug laiko uzima ji priziureti, ir kainuoja.. Ar paskui tavo atsakymai kainuos?nes dabar tai nematau mokamų paslaugų
Ekspertas (-ė)
Prisijungė: 2012-01-23
Pranešimai: 56
2012-01-30 14:10
Linkiu sugryzti prie klausimu atsakymu kuo greiciau:)
Juk idomu zinoti nuomone, gauti patarima.
Lukas
Svečias
2011-12-22 16:15
linksmas tinklalapis :)
edvinas
Svečias
2011-11-11 21:01
labutis mida tu sexsoli esi super esi moteris
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2011-11-06
Pranešimai: 1
2011-11-06 02:56
tiesiog labai smalsu mildute tavo sugalvotas tinklapis saunuole kitus mokai.
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2011-11-03
Pranešimai: 1
2011-11-03 23:08
super :)
Tomas
Svečias
2011-08-19 21:02
Idomiai:)

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...