Mildos atsakymas į klausimą

2011-08-02

Klausimas:

Sveiki, norejau uzduoti toki klausima. Ar tiesa,kad 3 ar kelias dienas pries ir po, menstruaciju yra laabai maza galimybe pastoti merginai? Ir jei galima truputi placiau apie tai, aciu!

Klausimelis, 25


Atsakymas:

Apie kontracepciją jau skersai ir išilgai prirašyta tiek, kad net beveik visi vyrai išmano apie menesines, ovoliucijas ir kritines dienas. Taip. Tos trys dienos prieš ir po yra priskiriamos mažesnei rizikos grupei pastoti, tačiau, kaip dainavo Gytis Paškevičius, šiam Pasauly visko būna. O būna tada, kada menstruacijos nereguliarios. Jeigu kalendoriuje žymėdama dienas matai, jog ciklas niekaip neįsipaišo į 28 dienas – verčiau nerizikuoti. Tokiais atvejais, plyš – neplyš folikulas – vienas Dievas težino. Be to spermijai – gyvibingi (gyvatės), kai kurie po lytinio akto savo uodegėlėmis vizgina net savaitę.

Tad jeigu tikrai artimiausiu metu neplanuoji pastoti, o Tavo vyro ( vaikino) sperma kokybiška, siūlyčiau, dėl viso pikto, savo „raudonąjį kalendoriuką“ parodyti patikimai ginekologei, kuri jau tiksliai pasakys, ar verta žaisti „rusišką ruletę“, ar verčiau naudoti papildomas farmacininkų brukamas priemones.
 

Komentarai (1)

AutoriusKomentaras
Loreta
Svečias
2013-08-17 22:07
Labas vakaras, nsipirkau kontraceptines tabletes ,,Belara", gal galite pasakyti per ta septieniu dienu pertrauka kai isgeriu 21 kontraceptines tabletes ar per tas septynias dienas be tableciu saugu myletis be prezervatyvo, ir ar po tu septiniu dienu pertraukos pradejus vartot nauja pakuote iskarto jau yra pirmos tabletes poveikis? galiu iskart myletis jau pirma diena kai isgeriu tablete po septiniu dienu pertraukos? ir siaip ar vikinas visada gali baikti viduje vartojant sias kontraceptines tabletes? pirma karta naudosiu sias tabletes tai labai viskas smalsu. Is anksto begalo aciu uz atsakymus, man jie istikro labai svarbus.

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...