Mildos atsakymas į klausimą

2011-09-04

Klausimas:

Sveika,gyvenu su zmona jau 7m,jai sekso reikdavo praktiskai kasdien,bet jau kokie metai laiko jaisekso nebereikia,na itin retai......tiesa ji turi daug veiklos ir daug dirba..ar tai gali buti priezastis?

Petras, 35


Atsakymas:

Jeigu ji ir anksčiau dirbo/mokėsi panašiu intencyvumu, akivaizdu, jog nenoras mylėtis kyla ne iš nuovargio. Gal būt tai tik pasiteisinimas. Niekas kitas, o tik jūs patys privalote susėsti ir pasikalbėti, kodėl iš namų išėjo aistra ir kaip ją galėtumėte susigrąžinti. Tema skaudi. Deja ir dažna, daugiau nei tris metus pragyvenusiai porai, ypač jeigu atsiranda vaikų. Paprastai partneriai/is aptingsta, kai seksas nebeatneša tokio pat endorfinų pliūpsnio, kaip anksčiau. Dažnai pamirštama, jog žmogus su amžiumi keičiasi, bręsta, tačiau seksualiniai santykiai stagnuoja - tos pačios pozos, ta pati vieta, galų gale tas pats partneris... Kažkur dingsta spontaniškumas, žaismingumas, fantazija...Kas dėl to kaltas? Aišku, kad abu. Siūlau išvykti atostogų į dar vieną medaus mėnesį (kas pasakė, kad medaus mėnuo gali būti tik vienas?) Prieš tai susitarkite vienas kitam nupirkti po intymią (pageidautina "nešvankią") dovanėlę, kurią įteiksite tik kurorte. Neleisk jai su savimi pasiimti kompiuterio ar rimto istorinio romano. Vaikus, jeigu turite, priduokite seneliams. Jokio darbo ir minčių apie jį ir apie buitį. Nusiteikite santykių reabilitacijai. Esu tikra, kad jums pavyks! 

Komentarai (1)

AutoriusKomentaras
Bunny
Svečias
2011-09-12 16:40
Dubleris gerbiamas Petrai atsirado, daryk isvadas

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...