Mildos atsakymas į klausimą

2011-07-29

Klausimas:

Norėčiau padidint savo mykoliuko išmatavimus, ar tai įmanoma padaryt su tepamomis priemonėmis, kurias reklamuoja sex shopai ir ar nėra pašalinio poveikio?

Giedrius, 23


Atsakymas:

O taip, yra išrastų įvairiausių tepaliukų pleistriukų, tabletyčių, kurias vartojant per mėnesį stebuklingai nukrenta antsvoris, užauga papai, išnyksta celiulitas ir, žinoma, išsikeroja bybiai. Argi plastikos chirurgai sau krautųsi turtus, jeigu visi, fizinių trūkūmų turintys, aklai tikėtų TV reklamose ir spam’uose peršamų produktų galia? Pašalinis tokių placebų poveikis labai elementarus – jokio efekto, neviltis ir pinigai į balą. Gali imtis ir drąstiškesnių priemonių. Apie 1996 – uosius, kaip vienas iš metodų pasiilginti penį, pasaulyje buvo naudojamas danų plastikos chirurgo Jorno Ege Siana išrastas specialus aparatas. Organas buvo įkišamas į plastikinį žiedą, kuris priglusdavo prie kūno. Lygiagrečiai prie žiedo buvo pritvirtinami du metaliniai strypai su sriegiais. Kuo didesnio svorio sriegiai (daugiausiai – iki 1500 g), tuo daugiau buvo ištempiamas penis. Šis metodas – kankinantis, tačiau pasitaikė atvejų, kai penis pailgėdavo net 3,8 centimetrais. Kai kas teigia, kad vakuminės pompos nors ir trumpam, bet suteikia šiokį tokį efektą. Tačiau didinti savo penį mechaniniu būdu daug kam atrodė ne pati patraukliausia išeitis.

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...