Mildos atsakymas į klausimą

2011-08-16

Klausimas:

Labas,situacija tokia kad neprisiverciu su mergina pasimyleti,nenoriu jos nuvilti nes praktikos stygius,pasimasturbavus greit baigiu (sakoma masturbacija treniruote,bet ar tai tiesa?),manau merginai su zaliu labai nuobodu,o dar greit baigiu.. Ar eksperte buvo kada nusivylusi,ta prasme zalia vaikina turejusi,ir koks poziuris i toki vaikina?

Tadas, 22


Atsakymas:

Ir dar ilgai taip bijosi? Tokios baimės ir į paranoją gali nuvesti, o tai jau liga. Tai, kad masturbuodamasis greitai baigi - joks rodiklis, kad su panele baigsi taip pat. Jeigu nori geros treniruotės, gali pabandyti šį metodą: masturbuokis, bet iki tos ribos, kada jauti, kad baigsi. Padaryk kelių sekundžių pertraukėlę ir vėl... Šis metodas Tau padės įsisavinti, kad pats gali kontroliuoti susijaudinimo skalę. Kai to išmoksi, drąsiai verskis merginą ant menčių :)

Taip, be abejo, yra ir mano gyvenimo knygoje tokių nenusisekusių skyrių, bet, jeigu atmintis manęs nepaveda, leisdavau dar tą patį vakarą vaikinukui ištaisytį tą kliurką.  

Komentarai (1)

AutoriusKomentaras
Tadas
Svečias
2011-08-17 23:01
Ačiū už platų atsakyma.Pasinaudosiu patarimais ir matysim kaip bus su rezultatais :) Galiu tikrai pavadinti eksperte,nes pačios atvirumas,tikrai padrasiną,bent mane. :)

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...