Mildos atsakymas į klausimą

2012-02-26

Klausimas:

Labas Lilda, nors ir esu anapus laido, visgi nejauku paklaust. Kartais taip būna, kad man prie seksą nestovi.. Labai nejaukiai jaučiuosi prieš priešinga savo lyties atstove.. Kartais būna, kad stovi, kartais nestoja. Čia dėl to, kad kartais jaudinuosi ar viskas tobulai išeis, ar mano partnerei patiks ir t.t. Ar kas? Ačiū, už atsakymą.

Aš, 19


Atsakymas:

Pirmiausia man šauna į galvą, kad galbūt per dažnai masturbuojies, o kai ateina laikas rimtam reikalui, būna sudėtinga, nes JIS nebūna toks jautrus dirginimams, tada tu aišku dėl to pergyveni ir jaudinies, kad kuo greičiau atsistotų, na o tada visai jau šakės. Jei taip ir yra - nustok tiek masturbuotis! Jei priežastis ne tame, tuomet gal tu tiesiog per daug būni įsitempęs ir nerimauji - psivhologinė būsena tam turi labai daug įtakos.  Bandyk paskaityti šį straipsnį ir, galbūt, rasi atsakymą:

http://www.visospozos.lt/straipsniai/anatomija-ir-sveikata/erekcijos-sutrikimai-101149

Komentarai (1)

AutoriusKomentaras
Laurynas
Svečias
2016-08-08 09:03
Laba diena, susiduriau su manau milziniska problema ir pasidariau geda pries savo mergina kai pradejom buciuotis tada atsirado erekcija bet ji nebuvo 100% o uzsidejus prezervatyva ji is vis dingo tai nezinau ka daryt gal si problema nuo per dideles masturbacijos (4 kart per savaite) arba tiesiog nuo streso. Ir gal yra kokie nors gydimo metodau ar kazkas pan.
Dekui

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...