Mildos atsakymas į klausimą

2011-08-11

Klausimas:

Kiek ir su kuo reikia mylėtis, kad taptum sekso ekspertu, kaip tamsta?

Eimantas, 27


Atsakymas:

Gerai,atsakysiu, bet iš pradžių tu man pasakyk, kiek šeimų turi sukurti kunigėlis, kad galėtų dėstyti šeimos pagrindus ketinančioms tuoktis poroms? Kiek psichologui reikia patirti depresinių psichozių, kad konsultuotų kitus? Kiek vaikų akušerei ginekologei reikia pagimdyti pačiai, kad galėtų priimti kitus ateinančius į šį pasaulį? Ir ką, pagal tamstos teoriją, ginekologijos skyriuje veikia vyrai?

Aš tokius klausimus kaip tavasis valgau pusryčiams. 

Komentarai (2)

AutoriusKomentaras
Milda
Svečias
2011-08-11 20:57
O kodėl tau nepaklausus, kiek aš knygelių perskaičiau, kiek konsultavausi, kiek jau klausimų atsakiau, straipsnių "FHM" ir "Laimoje" parašiau. Gali neklausti. Da-fi-ga ;)
Eimantas, 27
Svečias
2011-08-11 20:12
Kunigėlis neprivalo sukurti šeimos, kad galėtų dėstyti šeimos pagrindus ketinančioms tuokti poroms. Tačiau jis tikrai nėra šeimos gyvenimo kūrimo ekspertas. Psichologui nereikia patirti psichozių tam, kad konsultuotų kitus. Psichinės ligos yra nagrinėjamos stebint pacientus, t.y. - pačiam aktyviai nedalyvaujant ligos procese, ko pasekoje kaip stebėtojui jam (psichologui) yra lengviau konsultuoti/gyditi ligonius. Akušerės/ginekologės atveju vėl gi tas pats - gimdymas ir gimdymo priėmimas yra du skirtingi procesai. Paskutinio klausimo nesupratau, bet turint omenyje, kad medicina yra tikslusis mokslas bandysiu aklai spėti, kad vyrai prieš įžengdami į ginekologijos kabinetą kaip daktarai turi pakankamai praktikos.

Gal tada papildysiu klausimą: kiek lytinių aktų tau teko matyti ir keliuose pačiai dalyvauti, kad taptum sekso eksperte?

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...