Mildos atsakymas į klausimą

2011-11-25

Klausimas:

jeigu JUMS reiketu rinktis klausytumet sirdies ar proto?

inga, 25


Atsakymas:

Oi, koks fainas klausimas. Iš karto iš atminties klodų pradėjo lįsti pačios kailiu patirtos meilės istorijos bei romaniūkščiai. Ech, nenuobodūs buvo laikai...
Visa šios dilemos problema yra ta, kad reikia rinktis. Jeigu nereikėtų rinktis, nes ir tas, ir tas diktuotų tą patį sprendimą – jokios tragedijos nebeliktų. O tada ir neturėtumėm tokių iškilių rašytojų kaip Šekspyras, Tolstojus, Diuma...Servantesas savo Donkichotą nutapė visišką beprotį, kuris vadovavosi vien jausmais: meile, neapykanta, bet ar jis buvo laimingas? O kaip baigdavosi meilės iš išskaičiavimo Dostojevskio romanuose?

Per savo gyvenimėlį suvokiau vieną dalyką, kai renkiesi jausmus – apgaudinėji save, o kai protą – apgaudinėji savo partnerį. Kur pranašumas? Jo nėra. Galiu drąsiai teigti, kad mano meilė buvo ir yra pasverta ir apskaičiuota. Su laiku, kai nukrito rožiniai akiniai, kas dieną mokausi būti kartu. Kartais tenka save prievartauti, bet dažniausiai mėgaujuosi prieš devynis metus padarytu sprendimu. Tada turėjau du rimtus vyrus, dvi lėkšteles – ant vienos buvo šilti jausmai, pinigai ir neabejotina karjera, o ant kitos – žaibas. Pats tikriausias žaibas, kuris pakirto kojas, rankas, vos tik jį išvydau. Su pastaruoju iki šiolei gyvenu, auginu nuostabų sūnų ir nei akimirkos nekaltinau savęs dėl šio sprendimo.
 

Komentarai (2)

AutoriusKomentaras
:)
Svečias
2011-12-30 16:41
http://www.facebook.com/milda.bartasiunaite
inga
Svečias
2011-11-25 20:20
ačiū už atsakymą,norejau paklaust o gal galima užduot klausima tik Jums asmeniskai? na kad negaletų perskaityt kiti,o tik aš viena?
jei tas klausimas labai svarbus..

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...