Mildos atsakymas į klausimą

2011-08-11

Klausimas:

Gelbek,Milda-anksciau buvau normalus vyras-ziuredavau i kitas,naktim sapnuodavau buvusias klasiokes,visokius grupinius su tina dance sokejom ir panasiai-o dabar ziuriu tik i savaja,tik su ja erotiniai sapnai aplanko-cia itariu,kad ji,bjaurybe,nuejo pas kokia madam bureja i salona ir mane uzkeike-kaip vedes ir turi vaiku seriale-''AS MYLEDAMASIS SU SAVO ZMONA FANTAZUOJU APIE...SAVO ZMONA)-man meile neegzistuoja-as esu patinas,dominuojanti puse,MANE DIEVAS PIRMA SUKURE DEL DIEVO MEILES-kokia terapija patartum,kad vel pasijusciau taip,lyg nusidejas?

blogio saknys, 32


Atsakymas:

Jeigu dėl skysto siužeto sapnų kaltini būrėjas ir jomis tiki, tada nueik pas vieną ir paprašyk, kad sugražintų Tina Dance kolektyvą į naktinį kino seancą. O meile gali tikėti, gali netikėti, bet ji vis viena aplanko net ir tokius nuodėmingus plėvėsas kaip TU. Jeigu sugebi ko nors karštai neapkęsti - reiškia sugebi ir mylėti. Vaistų nuo šios ligos nėra. Ji kaip vėjaraupiai - turi persirgti ir viskas. 

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...