Forumas

Kodėl moterys eina į "kairę"?
AutoriusPranešimas
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2011-09-01
2012-02-07 01:47
Mielosios, ar galit atsakyti kodėl taip nutinka, kad būnat neištikimos savo mylimiesiems? (aišku tai neliečia absoliučiai visų moterų)
Apie tai paklausiau, nes turėjau pats tokią karčią patirtį ir iki šiol neradau atsakymo kodėl tai įvyko. Draugavome du metus, buvome susižadėję ir "paukštelis" pačiulbėjo, kad mano mylimoji man neištikima. Tai nebuvo gandai, nes ją konkrečiai užtikau. Aišku prižadėjo, kad tai daugiau nebepasikartos. Atleidau, nes labai ją mylėjau. Bet, sakoma, buvo pirmas kartas - bus ir sekantis. Buvau įskaudintas, ir vėliau norėjosi atkeršyti tuo pačiu. O kai kerštas įvyko ir ji sužinojo - sulaukiau gan keistos reakcijos - mylintis mano mylimoji paprašė kalbėti smulkiai apie tai kokiu būdu aš pamylėjau nepažįstamąją. Ir taip kiekvieną sykį intymiausiomis akimirkomis.
Vėliau mūsų keliai galutinai išsiskyrė, bet iki šiol savęs klausiu ką padariau ne taip, kad mano draugei reikėjo ir kitų vyrų - ne tik manęs.
Būtų įdomu sužinoti ne tik moterų nuomonę, bet ir stipriosios lyties atstovų.
Cituoti
Ekspertas (-ė)
Prisijungė: 2012-01-12
2012-02-07 10:00
Sveikas gyvas zmogau. Moterys kaip ir vyras yra gyvulys. Yra ygimti ir isauginami instinktai. Noras isbandyti kazka naujo, patirti. Taspats adrenalinas buti nesugautai ar nesugautam prilygsta zaidimui. Juk tai kaip sako amerikieciai yra "fun" !
Ir sakyti kad tai yra zemos morales zmones taip pat negalima. uolabiau, kad manau labai daznas atvejas yra del antrosios puses abejingumo parteneriui. Kas pasakys, kad vyras kuris neranda laiko, arba randa jo permazai savo moteriai, nera vertas buti apgautas? Juolabiau, ei zmogau, juk jus nebuvote susituoke. Jus pries "dieva" nepasizadejote buti istikimi iki kol mirtis jus isskirs. Tai ko pergyveni? Sakydamas tai, zinoma uzjauciu tave. Nes tai kogero visada yra smugis. Taciau tavo pana buvo medziotoja. Jai patiko kad ja dulkina kiti pimpalai ir neaisku,.kokia tos kaltes dalimi buvai tu pats.
Vyrai labai jau greitai pamirsta poziury y motery. Tavo mylima moteris negali tau atsibosti, ji negali staiga tapti nebepatraukli, is sirdies negali greitai issokti ta kibirkstis ka pajutusi tavo moteris iskarto soktu kitam y gleby. Bet jei moteris gali pasizymeti sitomis savybemis ir nusispjauti savo principams,. bei del keliu maloniu (cia dar klausymas) minuciu sumindyti tavo ir savo sazine tartum cigaretes nuoruka - tada ji niekas kitas kaip kale.
As visada sakiau, kad du zmones turi buti kaip vienas. Kazkada girdejau kad sekmingos santuokos pagrindas yra prancuziskas bucinys ryte. Tuom turbut norejo pasakyti, kad visgi reikia jau is anksto ryto, kartu su zodziais "labas rytas" parodyti bent akimirka svelnumo ir aistros. Jei tai kazkur prapuola. atsiranda zaizdu ir skrandzio opa. Reikia vartoti vaistus, bet reabilitacijos metu juk niekada nezinai koks bus salutinis poveikis.

Isvada : Yra zmones yra ir isp***galviai!
Cituoti
Patyręs (-usi)
Prisijungė: 2012-01-27
2012-02-09 23:19
Atsibosta kasdienybe turbut :) matyt reikia to jaudulio kuris buna pirma karta su nauju partneriu pasibuciavus, paemus jam uz pimpalo, kai jis paliecia putyte ir ttp.. Greiciausias viskas vyksta del zmogaus perdetu seksualiniu fantaziju ir nesugebejimo susijaudinti su tuo paciu partneriu.. Gerai kad man nera tokios problemos :)
Cituoti
Ekspertas (-ė)
2012-02-10 10:06
Tai iseina kad moterys svajoja kad seniai graibaliotu joms po klyna? Dauguma moteru eina tik tam (manau), kad sulauktu reikalingo demesio. Azartas vaidina nedidele to reiksme. Jeigu vyras labiau malasi po garaza ir taiso savo volvo, tai moteris eisku kad prisigalvoja visko. Va iseina, atsiseda prie baro ir gurksnodama kisieliu sulaukia demesio. Is pradziu buna labas, paskui einam pas mane, sustojimas prie ezero tiltelio ir galu gale maukis kelnaites ... ir jei ant to uzkimbi, tai tampi gyvuliu. O jei tai tampa tik romantikos ir svelnumo paieskos vinis - tai ko cia ja smerkti ane?
Cituoti
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2011-08-01
2012-02-19 19:04
Nes kažko pasigenda savo esamuose santykiuose...
Cituoti
Pradedantysis (-ioji)
2012-02-19 20:48
Laura.W rašė:
Nes kažko pasigenda savo esamuose santykiuose...
Įdomu būtų sužinoti - būtent ko pasigenda moterys?
Cituoti
Ekspertas (-ė)
2012-02-20 19:42
Eina sau, negi tu tikrai toks kvailas. Nu tai del to ir paliko tave. Gal dar karta pasikartoti ar skaityti tevai neismoke?
Cituoti
Pradedantysis (-ioji)
2012-02-21 15:33
Aivaras rašė:
Eina sau, negi tu tikrai toks kvailas. Nu tai del to ir paliko tave. Gal dar karta pasikartoti ar skaityti tevai neismoke?
Įdomi ir kitų nuomonė.
Cituoti
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2012-03-05
2012-03-05 20:18
Siuo metu skaitau knyga "Jo norai.Jos norai" ten aiskinama kaip gyventi poroje ir isvengti neistikimybes....atrodytu viskas labai paprasta nes teturime patenkinti vieni kitu poreikius ( o jie patikekite labai skiriasi, nes moteris nori vieno o vyrai kito) o jei poreikiai nebuna patenkinti mes ieskome kito - svetimo zmogaus, kuris juos galetu patenkinti...lengvai pasiduodame pagundoms.
Cituoti
Ekspertas (-ė)
2012-03-05 21:10
Maziau knygu skaityk. Tokie kaip tu paziuri laidas apie maista ir visokius E ir nebevalgo. badauja paskui dvesia. Dar prisiskaito tokios spaudos ir galvoja kad jos vyras ar jo moteris eina pas kitus. Ir tt... turekit savo gyvenima, savo nuomone, principus, tiksla ir siekius - viskas. Tai gyvensite pagal save. Nes tokie kaip jus net savo vaiku neisauklejate patys!
Cituoti
Naujokas (-ė)
2012-03-05 21:36
Aivarai, bet sako, kad protingi mokosi is kitu klaidu o kvaili is savo....tad jei galima is anksto gyventi nedarant klaidu argi tai blogai????
Cituoti
Ekspertas (-ė)
2012-03-05 21:41
Kokiu dar klaidu? Tavo vyras galbut tikrai doras ir protingas zmogus, saziningas ir istikimas tau ir puikus aukletojas vaiku atzvilgiu. Bet tu paskaitai visokiu nesamoniu ir pradeda galvoti taip anaip. Jei nepasitiki tuo zmogumi tai bent jau tuo ysitikink, o ne spresk apie zmogu is knygos, kur kokia pensininke niekada neragavusi sekso ir seimynines laimes raso nebutas istorijas is savo prasimanymu.
Yra kas nori gyventi dorai. Yra tokiu debilu, kurie del p*zdos ar pimpalo griauna uzgyventa ir galbut jau stabilia tapusia laime. Ir eina jie sikt!
Cituoti
Naujokas (-ė)
2012-03-05 21:48
As tik uz dora ir tvirta seima. Kurioje silti, kupini meiles, tarpusavio santykiai... Buti isimylejusiam kasdiena, kurstyti meiles zidini daznai pamirstame...
p.s. o knyga parase vyras ne bobule ;)
Cituoti
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2012-10-16
2012-11-09 14:12
Eina tos, kiurios turi igimta "kurvos gena" . Sio geno neturinti moteris, net tada kai ji nebus patenkinta savo seksualiniiu gyvenimu su partneriu jo neisduos, o priejus liepto gala issiskirs ir tik tada kai bus tikrai isitikinusis kad gal su situ nauju zmogumi bus gera, suguls... vat ir viskas
Cituoti
Sekso guru
Prisijungė: 2011-09-18
2013-01-20 23:17
matas rašė:
Eina tos, kiurios turi igimta "kurvos gena" . Sio geno neturinti moteris, net tada kai ji nebus patenkinta savo seksualiniiu gyvenimu su partneriu jo neisduos, o priejus liepto gala issiskirs ir tik tada kai bus tikrai isitikinusis kad gal su situ nauju zmogumi bus gera, suguls... vat ir viskas
Galima kogero pasakyti,kad as turiu tavo taip vadinama"kurvos gena"bet niekada nebuvau
ir neplanuoju buti neistikima savo vyrui nes puikiai pritaikiau ta gena savo mylimojo atzvilgiu.manau kitos to nesupranta...yra toks geras posakis gera zmona-tai gera asmenine
kurva..kogero tai galima pritaikyti abiem lytim.taip kad i tavo klausima kodel ji taip padare yra tik vienas atsakymas mano manymu...jai kazko truko...lovoje,buityje,santykiuose
Bet tai tik mano nuomone
Cituoti
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2013-09-14
2013-09-14 13:21
As pradejau eiti i kaire kai nutariau skirtis. Ir supratau, kad santuokos isgelbeti neimanoma. Kai kurios moteris pirma susiranda kita vyra, o po to iseina.
Cituoti
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2013-06-12
2013-09-15 23:53
Sveikas, matau čia visaip kalba, bet aš dalinai palaikau tą nuomonę, kuri sako, kad santykiuose kažko pristigo. Aš pati tikrai mėgstu įvairovę ir neapkenčiu rutinos, su dabartiniu draugu žinau, kad net jei kiltų noras paragauti šviežienos, pati sustabdyčiau save, nes gaila atsisakyti tokių santykių, kokius turiu, dėl vienos nakties smagybių. Taip adrenalinas, tas noras žinoti, kad vis dar sugebi ką nors sužavėti traukia ir gundo, bet ką noriu pasakyti, kad mano santykiuose nėra rutinos lovoje, o tai apsaugo mano nuo noro ieškoti naujovių. Visko ko užsigeidžiu gaunu iš savo draugo (kalbu ne apie daiktus), tad gal Jūsų santykiuose buvo įsivyravusi rutina? Kaskart besimylint tik misijonierius ar šuniukas? o šiaip, problema gali būti ne tik seksas, galbūt trūko kažko daugiau, nei sekso? Pamėgink atsiminti kokias nors dažniau pasikartojančias pastabas iš jos pusės, ar prašymus kažką daryti, ar kažko nedaryti, tai gali būti buvę signalai Tau, kad kažkas negerai. Sėkmės, vyruti
Cituoti
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2014-01-10
2014-01-19 15:34
O kas yra geriau ar pasiryzti nueiti i kaire ir po to ramiai grizti i seima, ar kankintis ir vis galvoti apie tai ko troksti.seksas yra varomoji jega.lengva kalbeti tiems kurie neturi padidinto seksualinio aktyvumo.o tai nepriklauso nuo to ar tu esi vyras, ar moteris.nelabai tikiu tom priezastim del ko ateina rutina-keisti pozas ir pan. Manau tiesiog ateina laikas poroje kada "virpuliukai" baigiasi...
Cituoti
Patyręs (-usi)
Prisijungė: 2014-01-25
2014-01-28 15:40
del to pacio ko ir vyrai - nuotykiu! tik pas vyrus tas igimta ir normalu o pas moteris tai anomalija
Cituoti
Patyręs (-usi)
Prisijungė: 2014-01-25
2014-01-28 15:40
del to pacio ko ir vyrai - nuotykiu! tik pas vyrus tas igimta ir normalu o pas moteris tai anomalija
Cituoti

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...