Straipsnis

2011-09-30

Sekso žaisliukai vyrams

netikra pute

Masturbacinė rankovė

Masturbacinė rankovė paprastai yra iš silikono ar želės pagaminta tubelė (siaurėjanti) skirta masturbacijai ranka. Tai, ko gero, vienas iš paprasčiausių sekso žaisliukų. Trūkumas tas, kad dauguma jų gaminamos panašaus dydžio. Nepaisant to, beveik visos yra tamprios, todėl gali išsitempti iki 6-7 papildomų centimetrų. Ar teko, kam nors tokią išbandyti?

Sekso žaisliukų apžvalga: masturbatoriai "Fleshlight"

Oralinio sekso simuliatorius

Turbūt visi vyrai sutiktų, kad oralinis seksas yra vienas iš maloniausių dalykų, ką gali suteikti moteris sekso metu. Deja, ne visada ir ne tiek, kiek norime, galime tuo mėgautis. Laimei yra oralinio sekso simuliatorių. Jų gaminama įvairių modelių bei medžiagų, todėl galite išsirinkti tinkamiausią.

Makšties bei analinės angos simuliatoriai

Tradicinis vibratorius moteriai yra tolygus makšties arba analinės angos simuliatoriui vyrui. Tai, ko gero, vienas iš trokštamiausių vyrų sekso žaisliukų. Gaminami įvairiausių formų bei medžiagų, šie sekso žaisliukai imituoja realias moters makšties bei analinės angos formas, todėl tai puikus ir greitas būdas suteikti sau šiek tiek malonumo. Žinoma tikros moters makšties ar analinės angos nepakeis niekas, bet kartais norisi to be jokių įžangų, ar ne taip?

 

Taip pat skaitykite

sekso isradimai
Keiščiausi sekso patentai2014-02-20
Turbūt ne vienas esate skaitęs apie neįprasčiausius patentus, tačiau tikrai ne visi matėte tuos, kurie susiję su seksu ir yra ne ką mažiau keisti nei išradingi. Kai yprastas seksas tampa nebeįdomus, atsiranda išminčių, kurie bando jį paįvairinti.
faktai apie vyrus
15 faktų apie vyrus (1)2013-09-18
Nors apie vyrus - jų savybes, charakterio ir elgesio ypatybes rašoma kone visuose žurnaluose ir interneto puslapiuose, tačiau moterims vis tik vertėtų susipažinti su esminiais faktais apie stipriąją lytį.
vyras berniukas
Vyrai-berniukai (1)2013-07-04
Solidus vyras, kuris galėtų nupirkti pusę gėlių parduotuvės, priskina savo mylimajai kuklių gėlyčių iš daržo. Jaunuolis, kuriam nupirkus vieną gėlytę teks visą dieną badauti, nuperka savo mylimajai pačią brangiausią puokštę. Abu elgiasi kaip berniukai...
tvirta vyro nugara
Klausimai-atsakymai apie jo orgazmą (2)2013-03-18
Ar apipjaustymas turi įtakos orgazmui? Ar vyrams pasitaiko anorgazmija? Orgazmas ir ejakuliacija – tai vienas ir tas pats? Kiek orgazmų iš eilės galima laikyti norma? Ar vyro orgazmas, kaip ir moters, priklauso nuo pozos?
varpos ziedas
Varpos žiedai (10)2011-09-30
Tai dažniausiai odos ar plastiko dirželis, kuris dedamas ant varpos (erekcijos metu) arba net sėklidžių. Kaip turbūt jau žinote, erekcijos metu į varpą suteka daug kraujo. Varpos žiedas padeda jo daugiau pritekėti ir išlaikyti jame, todėl erekcija būna tvirtesnė ir jautresnė.

Komentarai (1)

AutoriusKomentaras
Avataras
Ekspertas (-ė)
Prisijungė: 2011-10-11
Pranešimai: 74
2011-10-13 21:39
laimeciau priza tai manau reiktu savo drauguziui kokia putyte nupirkt :D, nes buna dienu kad tik savaitgali su zmona susitinku o drauguzis liudi :D

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...