Straipsnis

2013-07-04

Vyrai-berniukai

vyras berniukas

Solidus vyras, kuris galėtų nupirkti pusę gėlių parduotuvės, priskina savo mylimajai kuklių gėlyčių iš daržo. Jaunuolis, kuriam nupirkus vieną gėlytę teks visą dieną badauti, nuperka savo mylimajai pačią brangiausią puokštę. Abu elgiasi kaip berniukai, tik kiekvienas savaip ir beje labai tuo didžiuojasi.

Tačiau nereikia manyti, kad visi berniukiški poelgiai skirti tik moterims. Pavyzdžiui, darbe vyras sukelia didžiuli konfliktą su vadovu. Arba susilažina su draugu, kad savo mašina į darbą atvažiuos ne per įprastas 20, o per 5 minutes. Tai tipiški berniukiški poelgiai. Suaugę žmonės su vadovybe susitaria, neprieidami iki kraštutinumų, ir, be jokios abejonės, nelekia keliu didžiausiu greičiu vien tam, kad laimėtų lažybas prieš draugą. Tačiau vyrai-berniukai, matyt, tik taip gali save išreikšti, pasijausti laisvais ir nevaržomais.

Priešingas vyrų tipas, kuriems tokie dalykai net neateitų į galvą, dažnai sudaro nykaus žmogaus įspūdį. Berniukai, nors ir pavojingi, moterims labiau prie širdies, nei teisingas ir nuspėjamas elgesys. Problemos prasideda tada, kai berniukiškas elgesys tampa vyrui vienintele savęs išreiškimo forma. Kada moteris su pasibaisėjimu laukia, kada jis ir vėl nežinia kur išsišoks, kai jai iš tikrųjų jau reikia blaiviai mąstančio, paslaugaus ir rūpestingo vyro.

Tačiau vyrai-berniukai sugeba patikti moterims. Jie ryškiai išsiskiria iš rimtų, gyvenimo problemų prislėgtų, vyrų tarpo. Berniukai visada linksmi, nes į viską žiūri lengvabūdiškai. Jie - nepriklausomai ir drąsūs. Jie daro, ką nori ir sako, ką galvoja. Moterys užmezga su jais romanus per daug nemąstydamos. Kas daugiau, jei ne jis, padės pasijausti jauna, geidžiama, gražia, pabėgti nuo rūpesčių ir sugrįžti į nerūpestingą vaikystę.

Tačiau po kurio laiko paaiškėja, kad jį lengviau įsimylėti, nei palaikyti su juo santykius, o tuo labiau gyventi kartu. Svečiai, pasirodantys naktį, laisvadieniai, kurie pas jį būna savaitės viduryje ar karas su kaimyne dėl kokios nors smulkmenos. Ir dar daug panašių situacijų, nuo kurių moteris anksčiau ar vėliau pavargsta.

Romanas su vyru-berniuku iš pradžių gali atrodyti tarsi žaidimas be taisyklių, mėgavimasis laisve ir nuotykiais su nenuspėjamais siužeto vingiais. Toks vyras meilę įsivaizduoja kaip galimybę patirti kuo daugiau aštrių pojūčių, nesuvaržant savęs jokiomis pareigomis. Iš pradžių jo draugijoje ir moteris gali jaustis panašiai. Bet tik iki tam tikro momento. Kai santykiai užsitęsia, atsiveria ir kita medalio pusė. Visas suaugusiųjų problemas, tokias kaip finansai, gyvenamoji vieta, buitis ir kiti kasdieniniai klausimai, moteriai tenka spręsti vienai.

Teatralizuota pavydo scena, kurią vyras-berniukas iškelia, visai nereiškia, kad jis iš tikrųjų pavydi ir bijo jūsų netekti. Toks vyras visiškai nepergyvena, kad elgiasi kaip kaprizingas vaikas, o jei moteris pastoviai griauna jo planus, gali net specialiai prisiimti nepaklusnaus mokinio vaidmenį, o jus paversti griežta mokytoja. O viena gražią dieną sužinosite, kad jo draugų akyse atrodote kaip kvailė, kurią jis vedžioja aplink pirštą.

Žemiau išvardinti vyrų-berniukų tipažai padės geriau suprasti kaip mąsto ir ko iš tiesų siekia tokie vyrai.

MĖGSTANTIS RIZIKUOTI VYRAS

Jam visada trūksta aštrių pojūčių. Berniukiški poelgiai pasireiškia tada, kai atsiranda galimybė surizikuoti. Labiausiai jam patinka būtent fizinė rizika, kai kyla realus pavojus sveikatai ir gyvybei. Jis gali visiškai blaiviai ir pamatuotai mąstyti visose kitose situacijose, pavyzdžiui profesinėse srityje, tačiau iš karto pamesti galvą, kai tik horizonte pasirodo priešininkas, kurį reikia nugalėti. Šuoliai į vandenį nuo uolos ar greitis kelyje - įprasti jo užsiėmimai. Ir kuo atsakingiau jam tenka elgtis kasdieniniame gyvenime, tuo rizikingesni tampa jo nuotykiai.

AMŽINAS VAIKAS

Pagrindinė jo problema - infantilumas, kuris pasireiškia visur, nuo darbinės veiklos iki santykių su moterimis. Tačiau visiškai ne dėl vaikiško naivumo jis jūsų akyse ima flirtuoti su kokia nors patrauklia blondine. Priešingai, aplinkinių akyse jis nori pasirodyti, kad yra suaugęs, savarankiškas ir stiprus vyras. Su tokiu berniuko tipu kovoti gana sudėtinga. Ko gero, sunkiausia iš visų. Ir ar verta?

LINKSMUOLIS

Bet kokios kompanijos siela. Jo kalbos, juokeliai ir triukai turi didelį pasisekimą. Jis tuo gyvena, nes jam pačiam gyvybiškai svarbu jausti aplinkinių dėmesį ir susidomėjimą. Kaip tik tokio tipo vyrais moterys, kaip taisyklė, labiausiai nusivilia. Ten, kur nėra žiūrovų, jie praranda didžiąją dalį savo žavesio ir pyksta, kai jiems kas nors tai pasako.

DROVUS HEROJUS

Jam, kaip ir linksmuoliui, berniukiškumas - tai būdas patraukti į save dėmesį. Tačiau linksmų išdaigų krėsti jis nesugeba. Jis tam per daug suvaržytas ir neturi pakankamai energijos. Tačiau laikas nuo laiko jis padaro kažką tokio, kas viršija visas ribas ir pilnai kompensuoja įprastą jo drovumą. Būtent jis gali garsiai pasakyti viršininkui tokius žodžius, kuriuos paskui bendradarbiai atsimins dar ilgai. Jo nenuspėjamumas netgi gąsdina. Kaip ir tai, kad jis lengvai praranda savisaugos jausmą, ir kartais pasielgia taip, kaip jam visai nebūdinga.

APSIMETĖLIS

Berniukiškumas jam padeda užmaskuoti tingumą, bailumą ar paprasčiausią nerūpestingumą. Iš sudėtingų situacijų apsimetėliai išsisuka žodžiais - aš elgiausi kaip berniukas. Ir mielai nusišypso, tikėdamiesi atlaidumo. Yra ir tokių, kurie berniukiškumo pagalba slepia trūkumus, kuriuos puikiausiai supranta. Ir kartais taip elgiasi visą gyvenimą. Pavyzdžiui, jis visada atsisako gerų profesinių pasiūlymų todėl, kad bijo atsakomybės.

Jei vis tik labai norite santykių su vyru-berniuku, turite padaryti viską, kad toks vyras nesugadintų jums gyvenimo. Pasinaudokite šiais patarimais:

  • Rimčiau pažvelkite į jo problemas. Net jei jis pats pavers jas eiliniu pokštu, leiskite suprasti, kad savo lengvabūdiškumu jis jūsų neapgaus.
  • Objektyviai pažvelkite į jo išdaigas: iš gerų galite ir pasijuokti, bet nevykusias drąsiai kritikuokite.
  • Neidealizuokite jo berniukiškumo - kartais tai yra patrauklu, bet laikui bėgant gali atrodyti ir atstumiančiai. Ir jam derėtų apie tai žinoti.
  • Neleiskite, kad jis paverstų žaidimu tai, ką laikote rimtu dalyku. Net jei į jūsų rimtumą jis reaguos ironiškai.
  • Kategoriškai neleiskite jam valdyti jūsų gyvenimo. Ir tai taikoma bet kokiai, kad ir nerimtai, situacijai.

Ir pabaigai, dar keli aptarimai, kaip atskirti berniuką nuo vyro. Jis vis dar berniukas, jei:

  • Lengva ranka išleis visą atlyginimą su draugais arba savo hobiui.
  • Pabandys be jokios pagalbos susitvarkyti su tuo, su kuo anksčiau niekada nebuvo susidūręs, pavyzdžiui su skalbimo mašina arba kalnų slidėmis.
  • Apsimes kuo nors kitu, o paskui pamirš prisipažinti, kad tai buvo pokštas.
  • Pabandys ką nors apginti, net kai pagalbos visai nereikia.
  • Be jokio perspėjimo ir paaiškinimo mes darbą, mokslus ir t.t.
  • Dėl idėjinių įsitikinimų nustos bendrauti su savo geriausiu draugu.
  • Sukels kvailą ginčą ir dės didžiules pastangas, kad jį laimėtų.
  • Pažadės jums ką nors nerealaus, ko niekada nesugebėtų išpildyti.
  • Ir vis tik kada nors šį pažadą išpildys, už ką jam viską atleisite.

 

Taip pat skaitykite

faktai apie vyrus
15 faktų apie vyrus (1)2013-09-18
Nors apie vyrus - jų savybes, charakterio ir elgesio ypatybes rašoma kone visuose žurnaluose ir interneto puslapiuose, tačiau moterims vis tik vertėtų susipažinti su esminiais faktais apie stipriąją lytį.
tvirta vyro nugara
Klausimai-atsakymai apie jo orgazmą (2)2013-03-18
Ar apipjaustymas turi įtakos orgazmui? Ar vyrams pasitaiko anorgazmija? Orgazmas ir ejakuliacija – tai vienas ir tas pats? Kiek orgazmų iš eilės galima laikyti norma? Ar vyro orgazmas, kaip ir moters, priklauso nuo pozos?
vyras nuliudes prie moters lovos
Drovus vyras lovoje2013-03-08
Drovus vyras lovoje – kaip „kinder siurprizas“. Tačiau, kad sužinotumėte, ar maloniai jis nustebins, teks pavargti. Beje, imtis šio sunkaus darbo verta tik toms, kurios nemano, kad žengti pirmuosius žingsnius – ne moterų darbas.
moteris su kardu
Kaip užkariauti vyro širdį?2013-01-27
Populiari amerikiečių rašytoja ir tinklaraštininkė Sherry Argov pasakoja, kodėl jums reikia atsikratyti geros mergaitės įvaizdžio, jei norite laimėti kovą dėl mylimojo.
susmastes vyras
Kurioje šalyje gyvena labiausiai ištvirkę vyrai? (2)2012-10-13
Paskelbtas naujas tarptautinis "seksualinių santykių indeksas“, kuriuo remiantis paaiškėjo, kad labiausiai ištvirkusiais vyrais pripažinti britai, praneša "The Mirror".

Komentarai (1)

AutoriusKomentaras
Female
Svečias
2013-07-09 12:22
Tikri vyrai visada kaip berniukai! :)

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...